Tricikli Be Move Pink Smoby EVA gumi kerekekkel rózsaszín

Termék leírása

Tricikli Be Move a francia Smoby vállalat műhelyéből egy modern tricikli gyerekeknek 15 hónapos kortól. Csodaszép rózsaszín-szürke színkivitelezése főleg a kislányok szívét nyeri el. Robosztus fémszerkezettel rendelkezik, ezért is teljes mértékben biztonságos és ellenálló. Erős szerkezet garancia, hogy a Smoby tricikli hosszú éveken keresztül fogja kis hercegnőjét szolgálni. A halk haladást a minőségi és tartós EVA kerekek biztosítják. Kerekei puha műanyag gumírozott bevonattal vannak ellátva, ezért is jellemző rájuk a kiváló haladási tulajdonság. Kerekek az úttest kisebb egyeletlenségeivel is játékos módon elbánnak biztosítva a halk haladást.

A járgány kormánya haladás közben 30 fokos szögbe kormányozható oldalra maximálisan. Az ergonomikusan alakított és állítható ülésnek köszönhetően kishölgyek kényelmesen ülve élvezhetik akrá a hosszabb utazást is triciklin, nem fognak elfáradni. A tricikli pedálai csúszásmentesek. A tricikli nagy előnye, melyet minden gyermek értékelni fog a hátsó billenős kosár a kedvenc és nélkülözhetetlen játékok szállítására. Gyerkőcöt a járgányon való haladás közben a biztonsági öv védi. A teleszkópos tolókar 95 cm-ig állítható. Ha már kislánya egyedül élvezi a tricikli adta előnyöket, akkor a tolókar egyszerű módon levehető szerszám igénybevétele nélkül. A tricikli első kereke szabadonfutó.

Tricikli leginkább 15 hónapos kortól 3 éves korig ajánlott, vagy amíg csöppsége úgy érzi, hogy már megérett a kétkerekű bringára átülni. Tricikli teherbírása 30 kg. Francia Smoby vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és tartóssági kritériumoknak. Smoby gyerekjátékok bársonyos lágy műanyagból készülnek lekerekített élekkel biztosítva a csöppségek biztonságát. Gyermek Be Move Smoby tricikli kielégíti a legigényesebb vásárlók szükségleteit is. A gyermek triciklin való utazás nem csupán szórakoztató és mókás, hanem nagymértékben befolyásolja a gyerekek motorikus képességeinek kialakulását és izomzatuk fejlődését egyaránt.

Jellemzői

  • erős fém szerkezet
  • ergonomikusan alakított ülőke
  • hárompontos biztonsági öv
  • levehető tolókar
  • EVA kerekek puha műanyagból halk haladással
  • hátsó billenős kosár
  • 15 hónapos kortól 
  • francia termék
  • első kerék szabadonfutó
  • 30 fokos kormányzási lehetőség oldalra
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága95 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Maximum terhelés30 kg
Kerekekrubber, silent
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.