Tricikli szabadonfutó Be Move Tricycle Pink Smoby tolókarral és EVA kerekekkel rózsaszín 15 hó-tól

Termék leírása

Tricikli Be Move a francia Smoby vállalat műhelyéből egy tökéletes közlekedési eszköz gyerekek részére 15 hónapos kortól, akik szívesen indulnak környezetük felfedezésére. Csúcsszuper fémszerkezettel rendelkezik, ezért is teljes mértékben biztonságos és ellenálló. Erős szerkezet garancia, hogy a Smoby tricikli hosszú éveken keresztül fogja csöppségeit szolgálni. A halk haladást a minőségi és tartós EVA kerekek biztosítják, melyek speciális alapanyagból készültek, a halk gumikerekek és tartós műanyag ötvözetéből. Tricikli együtt növekszik gyermekével, igazodik igényeihez. 

A járgány kormánya haladás közben 30 fokos szögbe kormányozható oldalra maximálisan. Az ergonomikusan alakított 2 helyzetbe állítható ülésnek köszönhetően gyerekek kényelmesen ülve élvezhetik akár a hosszabb utazást is a triciklin, nem fognak elfáradni. A tricikli nagy előnye, melyet minden gyermek értékelni fog a hátsó billenős kosár a kedvenc és nélkülözhetetlen játékok szállítására. Gyerkőcöt a járgányon való haladás közben a 3-pontos biztonsági öv védi. A tricikli első kereke szabadonfutó, az első keréken tudják a szülők átkapcsolni a vezérlést is, ha a haládás irányát és gyorsaságát ellenőrzést alatt szeretnék tartani. A teleszkópos tolókar 3 magasságba állítható 95 cm-ig. Gyermeke 2 éves korától, ha már egyedül élvezi a tricikli adta előnyöket, akkor a tolókar egyszerű módon levehető szerszám igénybevétele nélkül. 

Triciklizés nem csupán szórakoztató tevékenység, de segítségére lesz gyermekének a motoros képességek fejlesztésében, láb- és kézizmok erősítésében. Triciklizés közben kialakulnak a kicsik gyors reflexei, megtanulják a távolságot betartani és gyorsaságukat szabályozni. Lágy színkivitelezése serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére egyaránt. Méretei a triciklinek 68*52*52 cm, teljes teherbírása 30 kg. A tricikli csúszásmentes pedálakkal rendelkezik. 

Francia Smoby vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és tartóssági kritériumoknak. Smoby gyerekjátékok bársonyos lágy műanyagból készülnek lekerekített élekkel biztosítva a csöppségek biztonságát. A Smoby termékek többrétűen serkentik a gyerkőcök fejlődését, formálják személyiségüket, felkeltik a kicsik figyelmét. A játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, garancia a csúcsszuper francia minőségre és modern kivitelezésre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága95 cm max
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Maximum terhelés30 kg
KerekekEVA, silent
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.