Tricikli kiesésgátlóval Be Move Comfort Tricycle Pink Smoby EVA kerekekkel és táska a tolókaron rózsaszín 10 hó-tól

Termék leírása

Tricikli kiesésgátlóval Be Move csodálatos rózsaszín színkivitelezésben a francia Smoby vállalat tervezői keze alól egy igazán gyönyörű ajándék gyerekek részére, főleg kislányoknak 10 hónapos kortól. Tricikli erős és tartós fémszerkezettel rendelkezik, ezért is teljes mértékben biztonságos és ellenálló. Erős szerkezet garancia, hogy a Smoby tricikli hosszú éveken keresztül fogja csöppségeit szolgálni. A biztonságos haladásról a 3-pontos biztonsági öv és a derék körüli kiesésgátló is gondoskodik, mely akár támaszként is jól funkcionál majd. A halk haladást a minőségi és tartós EVA kerekek biztosítják, melyek speciális alapanyagból készültek, a halk gumikerekek és tartós műanyag ötvözetéből. Tricikli együtt növekszik gyermekével, igazodik igényeihez. 

A járgány kormánya haladás közben 30 fokos szögbe kormányozható oldalra maximálisan. Az ergonomikusan alakított 2 helyzetbe állítható ülésnek köszönhetően gyerekek kényelmesen ülve élvezhetik akár a hosszabb utazást is a triciklin, nem fognak elfáradni. A tricikli nagy előnye, melyet minden gyermek értékelni fog a hátsó billenős kosár a kedvenc és nélkülözhetetlen játékok szállítására. A tricikli első kereke szabadonfutó, az első keréken tudják a szülők átkapcsolni a vezérlést is, ha a haládás irányát és gyorsaságát ellenőrzést alatt szeretnék tartani. A teleszkópos tolókar 3 magasságba állítható 101 cm-ig, részét képezi egy praktikus táska is apróságos tárolására. 

Ha csöppsége elfárad a pedálozásban lábacskáit a lehajtható lábtartón pihentetheti. Tricikli együtt növekszik gyermekével, így ahogy cseperedik a kiesésgátló, tolókar levehető, gyerkőce egyedül tudja irányítani a járgányt. Triciklizés nem csupán szórkoztató tevékenység, de segítségére lesz gyermekének a motoros képességek fejlesztésében, láb- és kézizmok erősítésében. Triciklizés közben kialakulnak a kicsik gyors reflexei, megtanulják a távolságot betartani és gyorsaságukat szabályozni. Lágy színkivitelezése serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére egyaránt. Méretei a triciklinek 68*52*101 cm, teljes teherbírása 30 kg. A tricikli csúszásmentes pedálakkal rendelkezik. 

Francia Smoby vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és tartóssági kritériumoknak. Smoby gyerekjátékok bársonyos lágy műanyagból készülnek lekerekített élekkel biztosítva a csöppségek biztonságát. A Smoby termékek többrétűen serkentik a gyerkőcök fejlődését, formálják személyiségüket, felkeltik a kicsik figyelmét. A játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, garancia a csúcsszuper francia minőségre és modern kivitelezésre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek68*52*101 cm
Termék magassága101 cm
A csomagolás méretei43*24*59 cm
Tolókar magassága101 cm max
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,4 kg
Maximum terhelés30 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.