Tricikli és bébitaxi Retro Rookie Trike Smoby ultrakönnyű pedálakkal és gumikerekekkel 24 hó

Termék leírása

Tricikli és bébitaxi Retro Rookie Trike egy igazán menő sporteszköz a francia Smoby vállalat műhelyéből kisfiúknak és kislányoknak már 24 hónapos kortól. Legkisebbek bébitaxiként tudják használni, mikor már nagyobbacskák, akkor klasszikus tricikliként is kihasználható. Erős és tartós fémszerkezettel lett megalkotva, ergonomikusan alakított ülés kényelmes utazást biztosít a csöppség számára akár hosszabb táv megtétele során is. Elsőosztályú EVA kerekeken gurul, mely speciális anyag, amelyben egyesülnek a halk gumikerekek és tartós műanyag előnyei. Gyermeke így önfeledten élvezheti a könnyed és halk haladást kedvenc járgányán.

Rookie tricikli praktikus tárolóval rendelkezik a hátsó részén a nélkülözhetetlen játékok tárolására. Az ülés alatt praktikus fogantyú található, melynek köszönhetően a bébitaxi áthelyezése egyszerű. Gyermeke biztonságos haladását a csúszásmentes kormány biztonsági rendszere garantálja, hogy gyermeke haladás közben csak bizonyos mértékig tudja oldalra irányítani a kormányt. Kormány magasságilag állítható 2-től 4 éves gyermek számára.

Ez a kiváló tricikli minden kis sportoló részére ajánlott, segítségükre lesz az egyensúlyérzék, reflexek, térlátás és önbizalom fejlesztésében. A triciklin való pedálozás elősegíti az izmok erősödését, a stabilitás elsajátítását, többrétüen hat a gyermek fejlődésére, de nem utolsó sorban a hosszantartó móka és szórakozás forrása is. Méretei a triciklinek 58*41*51 cm. Ultrakönnyű tricikli súlya csupán 3 kg, teherbírása maximálisan 50 kg.

Neves francia Smoby vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok megfelelnek a szigorú európai szabványoknak, tartósak és egyedi külcsínben pompáznak. Játékok magukba hordozzák a francia szépérzéket, sármot és pontosságot. Minden játék éle lekerekített, hogy gyermekei a nagy móka közepedte mindig biztonságban legyenek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek58*41*51 cm
Termék magassága51 cm
Tömeg3 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.