Tricikli Be Move Confort Garden Smoby sárga-zöld 10 hó-tól

Termék leírása

A Smoby Be Move Confort Garden a csodás narancssárga-sárga-zöld tavaszi színkombinációban egy ideális és evolúciós gyerek tricikli. Szilárd fém konstrukcióval készült melyet tartós műanyaggal kombináltak, ezáltal hosszú éveken át szolgálja gyermekeit. Minden funkcióval rendelkezik amire a gyermek vágyhat már 10 hónapos kortól egészen 3 éves korig, amikor már készen áll a gyerkőc az első saját biciklijére. Kényelmes, ergonómikusan és biztonságosan kialakított magasított ülése van, melynek köszönhetően a hosszú út sem fárasztó a gyermek számára. A biztonságért a hárompontos biztonsági öv kezeskedik. A gyerek tricikli egy szilárd, széles műanyag biztonsági kerettel van felszerelve minden oldalról, melyet később eltávolíthatunk. Nagyon praktikus az ülés alatt található lábtartó a gyerkőc lábacskáinak, amíg nem használja a pedált. 

A tricikli magas kormánya V alakban, biztosítja a kényelmes irányítást. A gyerek triciklinek kettős vezetőkara van egy nagy praktikus táskával, melybe a szükséges dolgok elrakhatóak. A szülőkar később könnyedén leszerelhető szerszám nélkül is. A kerekek habosított műanyagból készültek. Minőségesek, csendesek és csúszásgátló funkcióval rendelkeznek, szabadonfutó irányítással. Az ülés mögött egy nagy dönthető kosár van, melyet a gyermek a játék során használ. A kormány a biztosíték segítségével leblokkolható és így a szülő irányítja a járműt. Nagyon praktikus főként az első hónapokban, amikor még a szülő vezeti a triciklit. A tricikli teherbírása 30kg. A szülőkar magassága 100cm.

Amikor a kerekek szabadok, a gyermek 30 fokos szögben tudja oldalra irányítani a triciklit. Ez egy funkcionálisan és praktikusan kialakított gyerek tricikli, amely 10 hónapos kortól ajánlott. Később az összes kiegészítő leszerelhető és egy klasszikus háromkerekű jármű válik belőle, melyet a gyermek önállóan vezet. A gyerek tricikli méretei 67*52*52 cm. A Be Move Comfort Garden tricikli az egyik legkedveltebb a piacon. A gyermek fejleszti a testfelépítését, erősíti a lábait és emellett a tricikli vezetése egy hatalmas szórakozás számára. A Smoby egy francia társaság sokéves tapasztalattal, amely biztosítja a magas minőséget, melyek a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelnek.

Jellemzői

  • minőségi műanyag kerekek habosított műanyagból a halk haladásért
  • leszerelhető lábtartó
  • kiesés gátló a derék körül
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • 3-pontos iztonsági öv
  • praktikus szülőkormány
  • praktikus táska apróságokra
  • minőségi fémváz
  • francia gyártó
  • hátsó billenthető kosár
  • 10 hónapos kortól ajánlott
  • teherbírás 30kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek67*52*52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelés30 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.