Tricikli Be Move Pop Smoby türkizkék-zöld 15 hó-tól

Termék leírása

A Smoby Be Move Pop triciklinek masszív fém vázának és innovatív ívelt alakjának köszönhetően magasabban van a súlypontja, így stabilabb. A tricikli ergonómiája a Smoby gyártó hosszúéves tapasztalatának eredménye és gyerekeknek 15 hónapos kortól ajánlott. A Smoby gyerek tricikli egy egyedi dizájnnal rendelkező tricikli, csodás türkizkék és zöld színekben. A gyerek tricikli kellemesen meglepi Önt élénk színeivel, amelyek felpezsdítik gyermeke fantáziáját és kreativitását. Az utazás ezen a triciklin minőséges habosított műanyag kerekeinek köszönhetően nagyon kényelmes, ezek a kerekek játékos egyszerűséggel megbírkóznak a kisebb útegyenlőtlenségekkel is. A tricikli konstrukciója szilárd és fém, amely kezeskedik gyermeke biztonságáért és nem utolsó sorban az időtállóságáért is, ezért évekig szolgálhatja majd önöket.

Be Move Pop gyerek tricikli biztonságos és stabil. Gyermeke az utazás során a biztonsági övvel rögzített. A praktikus teleszkópos tolókar segítségével a szülő irányíthatja a triciklit. Ez a szülőkormány teljesen flexibilis, később, mikor gyermeke már egyedül is tud tricilizni, ez a szülőkormány szerszám használata nélkül is egyszerűen eltávolítható. A tricikli első kereke szabadonfutó. Utazás során a tricikli kormánya maximum 30° szögben fordítható el. A tricikli praktikus kiegészítője, melyet gyermeke biztosan kihasznál, a kibillenthető hátsó kosár, melyben játékokat vagy sokminden mást szállíthat. Ha a szülő szeretné irányítani a triciklit, akkor a tricikli kormánya leblokkolható. A tricikli színes motívuma szépen kiegészíti és élénkíti a játékot. Az ergonomikusan kialakított, kényelmes ülésnek köszönhetően gyermeke kényelmesen ül a triciklin és hosszabb idő után sem fárad el. Teherbírása 30 kg. Ülés magassága a talajtól 31 cm, kormány és ülés közti távolság 26 cm.

A Smoby tricikli gyerekeknek 15 hónapos kortól egész 3 éves korig alkalmas, vagy egész addig, amíg gyermeke fel nem készült első biciklijére. A tricikli pedáljai csúszásgátló bevonatúak. A francia Smoby társaság már hosszú idők óta minőséges gyerekjátékok gyártója, melyek a legszigorúbb európai minőség és ellenállóság szabványoknak felelnek meg és egyedi dizájnban tündökölnek, francia tökéletességgel, sármmal és precizitással fűszerezve. A Be Move Pop gyerek tricikli minden vásároló igényeinek megfelel. Ez egy csodás és minőséges tricikli, amely az Ön és kis lurkója tetszését is elnyeri. A triciklizés a szórakozáson és kalandon kívül fejleszti gyermeke izomzatát és fizikai képességeit is, amely kedvezően hat fejlődésére.

Jellemzői

 • erős fémváz
 • ergonomikusan kialakított ülés
 • 3 pontos biztonsági öv
 • állítható szülőkar
 • habosított műanyag kerekek a halk haladásért
 • hátsó billentehtő kosár
 • 15 hó kortól
 • francia gyártó
 • első kerék szabadonfutó
 • 30fokos kormányzási lehetőség
 • teherbírása 30 kg
Magnetky Doprava
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor15 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek68*52*52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg3,45 kg
Maximum terhelés30 kg
Színtürkiz
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha