Tricikli Breeze Plus Pink Classic smarTrike TouchSteering vezérlés kulacstartóval gumikerekekkel lengéscsillapítóval 10 hó-tól

Termék leírása

Tricikli Breeze Plus Pink Classic a smarTrike vállalattól egy kiváló egyedi tricikli minden gyermek részére 10 hónapos kortól, mely együtt növekszik a csöppséggel egészen 3 éves koráig. Csodaszép rózsaszín-fehér külcsín főleg a kislányok szívét nyeri el. Köszönhetően az innovatív Touch Steering technológiának szülők a triciklit könnyed mozdulattal tudják irányítani, pont mint a babakocsit. A tricikli konstrukciója erős és fémvázú kombinálva műanyag komponensekkel. A beépített Y alakú 3-pontos biztonsági öv és a biztonsági keret biztonságos utazást biztosít a kicsinek. Gyerek tricikli nagyon kényelmes, hisz ergonomikusan formázott üléssel rendelkezik, hosszabbb táv megtétele után is komfortosan fogja magát érezni a csöppség. 

Gyermek tricikliről nem hiányozhat a napellenző sem, mely megvédi gyermekét a napsugaraktól. Gyerekek a nélkülözhetetlen játékaikat magukkal vihetik a hátsó billenős kosárban, de akár homokot vagy más számukra fontos szállítmányt is szállíthatnak. A kormányon külacstartó is helyet kapott, melyet a gyermek könyedén elér. A tricikli előnye a tartós és halk gumikerekek, melyek biztosítják a kényelmes utazást. Az első kerék saját lengéscsillapítóval rendelkezik, elbánik a kisebb bukkanókkal, alkalmazkodik az élesebb kanyarokhoz is. Az első kerék praktikus kiegészítője a sárhányó, mely megvédi a gyerekek öltözékét a szennyeződéstől, ezen felül kormányzárral is rendelkezik, ami megkönnyíti a szülők számára a tricikli vezérlését. 

A gyermek tricikli kiváló minőségű lecsukható lábtartót is kínál a gyerekeknek, amelyeken séta közben megpihentethetik a lábacskáikat. A háttámla és a fejtámla kényelmes támasztást nyújt a gyerekeknek, szükség esetén levehetők. A pedálak csúszásmentesek, a tricikli első kereke szabadonfutó. A szülő által irányított séta során a gyermek kezecskéi a kiesésgátlón pihennek a maximális kényelem érdekében. SmarTrike tricikli világszerte a legkelendőbb és legmagasabbra értékelt gyermek tricikli márka. SmarTrike világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Az évente eladott több millió tricikli garantáltan jó reklám a minőségre.

A tricikli 4 fázisban nő a gyermekkel:

1.fázis: Triciklizés szülői irányítással.
10 hónapos korban gyermeke kényelmesen üldögél az ülésben, miközben a lábacskái pihennek a lábtartón. Az ergonomikus ülés biztosítja a kellemes, kényelmes háttámaszt. 
2. fázis: Triciklizés a szülő kiséretében.
Már 18 hónapos kortól a gyerkőc, fokozatosan elkezd pedálozni a szülő pedig a tolókar segítségével korrigálhatja az irányt és a sebességet. Ebben az időszakban a gyermek probalgatja az irányítást és a menet stabilitását, motoros készségét és bátorságát az első önálló körre.
3.fázis : Gyakorló tricikli.
24 hónapos kortól a tricikli már tréning eszközként hat, amikor már a gyermekek tanulják, hogyan is kell helyesen pedálozni. A kiesésgátló is eltávolítható.
4.fázis: Klasszikus tricikli.
30 hónapos kortól a gyermek már készen áll az egyéni túrákra. A szülő ekkor már eltávolíthatja a szülőkormányt és a babakocsi átalakul gyönyörű triciklivé.

Jellemzői

  • irányítás egyszerű mozdulattal
  • magasított ergonomikus ülés
  • tartós és halk gumikerekek
  • 3-pontos biztonsági öv
  • levehető kiesésgátló
  • állítható napellenző
  • lehajtható lábtartók
  • csúszásmentes pedálak
  • teljes fémváz
  • egyes részei a triciklinek leszerelhetőek
  • gyermekek részére 10-től 36 hónaos korig
  • szabadalmaztatott termék
  • megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Méretek97*45*104 cm
A csomagolás méretei59*22*43 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,3 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.