Tricikli Chic Touch Steering 4in1 smarTrike piros-fekete 10 hó-tól

Termék leírása

A smarTrike Chic Touch Steering 4in1 gyerek tricikli 10 hónapos kortól egészen 3 éves korig alkalmas a kicsiknek. Kinézete és funkciói inkább babakocsira emlékeztetnek, de mivel egyes részei eltávolíthatók és kitűnően alkalmazkodik a baba korához, így a babakocsival szemben több előnnyel is rendelkezik és a triciklizés jót tesz a gyerekeknek. Ez a járgány gyermekével együtt nő, alkalmazkodik hozzá, de közben megfelel a szülő követelményeinek is. A Touch Steering szabadalmazott technológiának köszönhetően a triciklin való utazás sima, kellemes és játszva legyőzi a kisebb bukkanókat is az úton a beépített lengéscsillapítónak köszönhetően. A smarTrike Chic tricikli ugyanis minőségi dupla befecskendezésű gumi kerekekkel van felszerelve. Az első kerék olyan technológiával lett kifejlesztve, hogy elnyelje a zökkenőket és nagyszerűen tapadjon a talajon. A smarTrike tricikli egy finom kézmozdulattal irányítható.

Kezdetben a szülő irányítja a gyerek triciklit praktikus magasságban állítható teleszkópos kormánnyal. Ez az egyedi tricikli biztonságos és kényelmes utazást kínál gyermekének a magasított és párnázott ülésnek köszönhetően, melyet még egy fejtámla és derék körüli kiesés gátló is kiegészít. A kicsik tökéletes kényelméhez a biztonsági öv és a kiesés gátló párnázása is hozzájárul. A párnás huzat könnyen eltávolítható és szükség esetén mosható. A biztonságot az Y alakú hárompontos puha párnázású biztonsági öv garantálja, melynek mérete állítható. A nap UV sugaraitól a kicsit napellenző védi, amely alakjának köszönhetően minden oldalról véd és szükség esetén el is távolítható.

A tricikli kormányán egy praktikus műanyag cumisüvegtartó és egy játéktelefon kapott helyet, amely elszórakoztatja a kicsit, amíg a szülő kezében van a kormányzás. A smarTrike Chic  gyerek tricikli szülőkormányán egy jól felhasználható táska is található, melynek kivitele és színe tökéletes harmóniában van a tricikli teljes kialakításával. A szülő biztosan értékeli a terjedelmes hátizsákot is, melybe minden belefér, amire a kicsinek szüksége van, így jöhet az egész napos kirándulás parkba, városba, látogatóba vagy ahová kedvük tartja. A tricikli hátsó részén elhelyezkedő billenthető kosár a későbbiekben a kicsik számára lesz praktikus, ugyanis játékok, homok vagy bármi más szállítására is alkalmas. A smarTrike tricikli dupla lábtartó és pedál rendszerrel rendelkezik. Ez a kicsi lábacskák pihentetésére szolgál, amikor még nem tudják egyedül vezetni a triciklit, kezecskéit pedig a puha párnázott kartámlára helyezheti.

gyerek tricikli erős, teljes fém konstrukcióval rendelkezik, szilárd műanyag részekkel kombinálva, ami a termék minőségét garantálja, hogy gyermekeinek hosszú éveken keresztül örömet szerezzen. A tricikli pedáljai csúszásgátló felülettel vannak ellátva. Ez a gyerek járgány azon triciklik sorába tartozik, melyek egyedülálló szabadalmazott Touch Steering technológiával vannak felszerelve és 10 – 36 hónapos korú gyermekeknek ajánlott. A gyerek tricikli együtt nő majd gyermekével az első évtől kezdve, 10 hónapos korban, amikor is a kicsi biztonságosan utazik a magasított kiesés gátlónak és lábtámaszoknak köszönhetően, vagy biztonságosan ismerkedik a pedálozással szülői felügyelet alatt. A második évben körülbelül 18 hónapos korban a szülő eltávolíthatja a háttámlát, de a kiesés gátló még maradhat, hogy továbbra is támaszt és biztonságot nyújtson a kicsinek. A szülő teljes mértékben felügyel a tricikli irányítására. Ebben a hátsó részen elhelyezkedő szülői fék is segítségére van.

A harmadik lépésben, tehát 24 hónapos kortól a tricikli edző eszközzé válik, amikor is a kicsik tanulják a pedálozás fortélyát és elindulnak első önálló útjukra. 30 hónapos korban a szülő leszerelheti a szülőkormányt és a kicsi egyedül pedálozhat. Ez a csodaszép smarTrike Chic Touch Steering tricikli piros-fekete színkombinációval egyaránt megfelel kislányok vagy kisfiúk számára is. Válassza a smarTrike gyerek triciklit, mert ez a gyártó cég piacvezető a termelésben és az újítások terén egyaránt. Az egyedüli Touch Steering szabadalmazott technológiának köszönhetően a szülő könnyedén, egy kézzel tudja irányítani a triciklit és az első kerék mozgástere teljes 360 fok. A SmarTrike tricikli világszerte a legkelendőbb és legmagasabbra értékelt gyermek tricikli márka. Évtizedek óta van jelen a piacon és elsőként vezette be, mint újítást, a magasságban állítható szülőkormányt.  A SmarTrike világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Az évente eladott több millió tricikli garantáltan jó reklám a minőségre.

Jellemzői

  • teleszkópos szülőkormány finom mozdulattal irányítható
  • praktikus táskával
  • eltávolítható napellenző, mely védi a kicsit a káros UV sugárzástól
  • dupla befecskendezésű minőségi gumikerekek, melyek elnyelik a rezgéseket
  • extra puha párnázású, magasított és kényelmes ülőke fejtámlával kiegészítve
  • üvegtartó
  • játéktelefon
  • 3-pontos biztonsági öv puha párnázással a vállakon
  • leszerelhető lábtartók
  • táska apróságok tárolására
  • teherbírása 17 kg

Előnyök

  • napsugárzástól való védelem
  • a vezérlés megnövelt teljesítménye
  • extra kényelem
  • a baba kényelmesen pihenhet, ha a szülő irányít
  • extra biztonság
  • kényelem a kicsi babák utazásakor
  • tartósság és minőség
  • anyai komfort
  • maximális kihasználás
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Méretek97*47*102 cm
Termék magassága102 cm
A csomagolás méretei60*28*37 cm
Teljes hosszúság97 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,5 kg
Színfekete-piros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.