Tricikli Frozen Be Move Smoby kék-rózsaszín 15 hó-tól

Termék leírása

A Smoby Frozen Be Move gyerek tricikli nagyon szép rózsaszín-kék színkombinációban a Jégvarázs mese motívumaival díszítve. A mese két nővér életét mutatja be, melyben az egyiknek a varázslatos ereje, hogy mindent át tud változtatni jéggé. Ha az Ön gyerkőce a mese szerelmese, akkor az Ő részére van a tricikli kialakítva. A kormányon egy nagyon szép kiegészítés található a lányok arcképével. A Smoby tricikli dizájnja biztosan kellemesen meglepi Önt és gyerkőcét egyaránt. A triciklin való haladás nagyon kényelmes és halk, köszönhetően a habosított műanyagból készült kerekeknek, melyek megbírkóznak a hepehupás talajjal is.

A tricikli erős fémvázú, mely biztosítja a biztonságot, stabilitást és időtállást. Tricikli gyerekeknek Frozen Be Move biztonságos és stabil. A tricikli biztonsági övvel is fel van szerelve, mely biztosítja a gyerkőcöt az ülésben. Köszönhetően a teleszkópos vezetőkarnak a szülő irányíthatja a triciklit, szükség esetén majd el is távolítható. Az első kerék szabadonfutó. A kormány maximum 30 fokos szögig kanyarodik oldalra. A gyerkőc biztosan kihasználja majd a tricikli hátsó részén található billenthető kosarat, melyben szállíthatja játékait vagy akár homokot is. A kormány leblokkolható, ha a szülő akarja irányítani a triciklit. Köszönhetően az ergonomikusan kialakított ülésnek a gyermek hoszabb idő után sem fárad el.

A tricikli 15 hónapos kortól 3 éves korig ajánlott, vagy addig, míg a gyerek át nem ül az első bicajjára. A tricikli pedáljai csúszásmentesek. A Smoby egy francia cég sokéves tapasztalattal, garantálja a termékek magas minőségét, melyek a legszigorúbb szabványoknak megfelelően készültek. A Smoby játékok tapíntásra bársonyosak. A Smoby játékok színei élénkítik a gyermek fantáziáját. A Smoby triciklik magukba fogalják a francia divatérzést, mely minden gyerkőc megvalósított álma lehet. Gyerek tricikli Be Move Frozen megfelel a legkritikusabb vásárlóknak is. A triciklin a gyerkőcök megismerhetik a világot maguk körül. A Smoby tricikli fejleszti a gyerek fejlődési és motoros készségét. És nem utolsó sorban, nagyon fontos a friss levegőn való tartózkodás illetve mozgás is az egészséges felődéshez. A tricikli méretei 68*52*52 cm. Ülés magassága a talajtól 31 cm. A kormány és ülés közti távolság 26 cm. Teherbírása 30 kg.

Jellemzői

  • erős fémváz
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • 3 pontos biztonsági öv
  • állítható szülőkar
  • habosított műanyag kerekek a halk haladásért
  • hátsó billentehtő kosár
  • 15 hó kortól
  • francia gyártó
  • első kerék szabadonfutó
  • 30fokos kormányzási lehetőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága95 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Maximum terhelés30 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.