Tricikli Be Fun Confort Rose Smoby rózsaszín-zöld 10 hó-tól

Termék leírása

Gyerek tricikli Be Fun Confort Rose a legjobb ajándék, mellyel kislányát ajándékozhatja meg 10 hónapos kortól. A tricikli csodaszép rózsaszín-zöld színkombinációban tündököl, mely első pillantásra leveszi a kicsiket a lábukról. Az erős és teljes fémváz kombinálva minőségi elemekkel biztosítja Önt kislánya biztonságáról és kényelméről. A kislányos tricikli állítható és komfortos üléssel lett felszerelve. Nem hiányozhat a tricikliről a kiesésgátló sem, ami megbízhatóan védelmet nyújt utazás közben. A 3-pontos biztonsági öv kislányának biztonságos utazást nyújt, miközben kényelmesen és biztonságosan az ülésben tartja őt. 

A kislányos tricikli viszont sokkal többet kínál ennél. Minden szülő értékelni fogja a magasságilag állítható szülőkart, melyre ha már nem lesz szükség szerszám igénybe vétele nélkül egyszerűen eltávolítható. A szülőkar hossza maximálisan 101 cm lehet. Nagyon hasznos része a triciklinek a kormányon található gyerekzár, mely lehetővé teszi a szülő teljes felügyeletét a tricikli menetiránya felett. A tricikli ügyes pedál és lábtartó rendszerrel is fel lett szerelve. Ha csöppsége elfárad és nem bír tekerni, akkor lábacskáit az összecsukható lábtartón pihentetheti, miközben a szülő tolja maga előtt a triciklit. A csúszásmentes pedálak a kislánya kényelmét és biztonságát szolgálják szintén. A Smoby tricikli első kereke természetesen szabadonfutó. A tárolóhelyről a szülőkaron elhelyezett zöld táska gondoskodik. A gyerkőcök nagy örömére a tricikli hátsó részén billenős kosár is helyet kapott, így kislánya kedvenc játékait magával viheti a kalandok felfedezésére. A kislányos Smoby Be Fun Confort tricikli rózsaszín-zöld színkombinációban garantáltan leveszi Önöket a lábukról modern külcsínével és csúcsminőségű kivitelezésével. Teljes méretei a triciklinek 68*52*101 cm. A triciklire átlagon felüli 3 éves jótállás vonatkozik

A tapasztalt francia Smoby vállalat egyszerűen mindenre gondolt, amire kislányának szüksége lehet. A hosszúéves tapasztalat a gyerekjátékok gyártásában garancia, hogy kislánya igazán boldog és elégedett lesz új járgányával. Minden Smoby termék a gyártás folyamata alatt szigorú ellenőrzésen megy keresztül, ezért is minden termék megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak. A Smoby vállalat által felhasznált műanyag tartós és modern francia dizájnban pompázik, mely már nagyon sok gyerek szívét elnyerte világszerte.

Jellemzői

  • erős és minőségi fémváz
  • állítható és leszerelhető szülőkar
  • praktikus táska apróságokra
  • kényelmes és ergonomikusan formázott ülőke
  • praktikus billenős kosár játékokra
  • 3-pontos biztonsági öv
  • kiesésgátló az ülés körül
  • átlagon felüli 3 éves jótállás
  • tricikli együtt növekszik a gyerekkel
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*52*101 cm
Termék magassága101 cm
A csomagolás méretei43*24*59 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága101 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,7 kg
KerekekEVA wheels
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.