Tricikli Fun Plus smarTrike 2in1 kék-zöld 15 hó-tól

Termék leírása

Gyerek tricikli Fun Plus 2in1 a csúcsminőségű tricikliket gyártó smarTrike vállalat műhelyéből minden gyerek beteljesült álma. A csodaszép tarka színkombináció leveszi gyerkőcét a lábairól és környezete irigykedve fogja őt szemlélni, ahogy végigsuhan majd az utcán. A tricikli gyerekeknek 15 hónapos kortól ajánlott és egészen 3 éves korukig fogja őket szolgálni. Ezzel a pöpec triciklivel csemetéje már önfeledten indulhat a spanokkal versenyezni és környezetüket felfedezni.

A tricikli egyszerűen kialakított kényelmes ülésében gyermeke nagyon komfortosan fogja magát érezni, bármerre is indulnak majd útnak. Amíg csöppsége túl kicsi a tricikli önálló irányításához, a praktikus teleszkópos szülőkart, mely 103 cm hosszú, a szülők biztosan értékelni fogják. Fokozatosan, ahogy gyermeke növekedik és már egyedül is képes lesz a tricikli irányítására, a teleszkópos tolókar egyszerű módon levehető. Természetesen a gyerek tricikliről nem hiányozhat a napellenző sem, mely a teleszkópos tolókarra lett erősítve. A nyári időszak szinte nélkülözhetetlen kiegészítője lesz és megóvja gyermekét a káros napsugaraktól. A halk és zökkenőmentes haladást az EVA kerekek biztosítják, ami egy speciális anyag, amelyben ötvözték a halk gumikerekeket és a műanyag kerekek tartósságát. Ezért is lesz csöppsége számára a triciklin való suhanás annyira kellemes és halk.

A triciklin való biztonságos utazást a 3-pontos biztonsági öv biztosítja, mely megbízhatóan az ülésben tartja gyermekét. A tricikli teljes fémvázzal rendelkezik erős műanyaggal kombinálva, ezért is a tricikli tartóssága garantálva van, nem kell aggódnia gyermeke épsége miatt. A triciklin való suhanás nagyon jó hatással van a gyermek lábizomzatának erősödésére és hozzájárul a megfelelő fejlődéséhez is. A tricikli első kereke szabadonfutó, ezért ha  szeretné átvenni a tricikli felett a vezérlést és csemetéjét hagyná picit pihenni, akkor erre is lehetősége nyílik. A tricikliről természetesen nem hiányozhat a hátsó billenős kosár sem fedéllel a kedvenc játékok szállítására, mely a tricikli ülése mögött kapott helyet. A tricikli teljes méretei 91*46*103 cm. Ez a szuper tricikli az ultrakönnyű tricikli kategóriába tartozik és tömege 3,5 kg. 

Gyerek tricikli Fun 2in1 a világhírű smarTrike vállalattól pontosan az, amit minden igényes vásárló birtokolni szeretne. A tapasztalt és díjnyertes gyermek tricikliket gyártó vállalat évente újítja és fejleszti termékeit, megerősítve így a lehető legmagasabb minőséget és megbízhatóságot.

Jellemzői

  • minőségi és tartós szerkezet teljes fémvázzal
  • levehető napellenző
  • billenős kosár fedéllel játékokra
  • 3-pontos biztonsági öv
  • állítható és kényelmes ülőke
  • minőségi csúszásmentes pedálak
  • első kerék szabadonfutó
  • levehető szülőkar
  • könnyű - csupán 3,5 kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Méretek91*46*103 cm
Termék magassága103 cm
A csomagolás méretei51*23*31 cm
Teljes hosszúság91 cm
Tolókar magassága103 cm
Állítható magasságIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
KerekekEVA wheels
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.