Tricikli összecsukható Folding Fun Trike 2in1 Blue smarTrike kék biztonsági övvel 15 hó-tól

Termék leírása

Az összecsukható Folding Fun 2in1 tricikli egy modern kis járgány vezetőkarral, amely együtt nő gyermekével 15 hónapos korától 3 éves koráig. A csodálatos kék kivitelezés elsősorban a kisfiúk számára ajánlott. A hárompontos biztonsági öv gondoskodik a gyermek biztonságáról. Az ergonomikus ülése garantálja a kicsik maximális kényelmét. Stabil és ellenálló fémszerkezetét műanyag elemek egészítik ki.

A tricikli teleszkópikus tolókarral rendelkezik, amely 103 cm magasságba állítható. A vezetőkar segítségével a szülő irányítja a triciklit. Amikor a gyermek képes önállóan kerekezni, a tolókar magassága alacsonyabbra állítható. Szükség esetén a tolókar a kormány irányába, a tricikli hátsó része pedig egy mozgatható csuklónak köszönhetően az első kerék irányába dönthető. A tricikli kompakt méretei lehetővé teszik egyszerű szállítását például az autó csomagtartójában, ami nagy előnyt jelent utazások, kirándulások vagy bevásárlás során.

A smarTrike tricikli 2 lépésben nő együtt a gyermekkel

  • 1. lépés: Szülő által vezérelt tricikli 15 hónapos korától a gyermek kényelmét az ergonomikus ülés biztosítja. A kicsi szülő vezérlés mellett sajátítja el a pedálozás fortéjait. Megtanul helyesen ülni, gyakorolja stabilitását és motorikus készségeit.
  • 2. lépés:Hagyományos tricikli 24 hónapos kortól a gyerkőc önállóan triciklizik. A szülő ekkor alacsonyabbra állítja a tolókart, így a gyermek teljes mértékben élvezheti a pedálozást.

A tricikli tartós és rugalmas EVA kerekekkel van ellátva, amelyben a csendes gumikerekek illetve az ellenálló műanyag kerekek előnyei párosultak. A tricikli hátsó részében található nyitható műanyag láda ideális a játékok és kiegészítők szállítására. A triciklizés nem csak szórakoztató, de remek izomerősítő eszköz is. Méretei 91*46*103 cm.

A smarTrike világszerte a legkelendőbb és legjobban értékelt tricikli márka. Évtizedek óta a piacon van és elsőként vezette be az állítható magasságú szülői tolókar innovációját. A smarTrike világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Az évente eladott több millió tricikli bizonyítja termékei minőségét.

Jellemzői

  • összecsukható fémszerkezet
  • minőségi és csendes EVA kerekek
  • fedélell ellátott hátsó műanyag láda játékokra
  • hárompontos biztonsági öv
  • csúszásmentes pedálok
  • szabadonfutó első kerék
  • ergonomikus ülés
  • praktikus szülői tolókar
  • 15 hónapos kortól 3 éves korig
  • modern dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Méretek91*46*103 cm
Termék magassága103 cm
A csomagolás méretei51*23*31 cm
Teljes hosszúság91 cm
Tolókar magassága103 cm
Állítható magasságIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
KerekekEVA wheels
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.