Tricikli Fun 2in1 smarTrike Tolókarral türkíz-zöld 15 hó-tól

Termék leírása

SmarTrike Fun 2in1 a legújabb gyermek tricikli a smarTrike vállalat műhelyéből tolókarral, amelyet minden szülő méltányolni fog. A legmodernabb színkivitel türkíz, zöld, piros és fehér színkombinációját minden kisfiú azonnal megszereti. Fun tricikli megfelelő gyerekeknek 15 hónapos kortól 3 éves korukig, vagy addig, amíg át nem ül az első bicajjára. Gyermek tricikli együtt növekszik a gyerekkel, minden korban hozzáigazodik igényeihez. Ez a tricikli nagyszerű járgány első bicaj előtt, gyerekek megtanulnak helyesen ülni és pedálozni. A tricikli biztonságos köszönhetően a biztonsági övnek és kényelmes az ergonomikusan alakított ülésnek.

Tricikli stabil és játszva elbánik a kisebb zökkenőkkel. Szülő az első hónapokban a tolókar segítségével felügyeli a tricikli menetirányát. Később, amikor a gyerek eléggé nagy az egyedüli triciklizéshez, a tolókar eltávolítható. A tricikli kerekei minőségi EVA műanyagból készültek, halk a haladásuk, ezeknek köszönhetően stabil ez a smarTrike tricikli. EVA műanyag hasonló a gumihoz, rugalmas és kerekei a triciklinek maximálisan ellenállóak és minőségiek. Az első kerék szabadonfutó, ekkor a szülő irányítja a triciklit és a gyermeknek nem kell pedáloznia. Ez egy nagy előny, hisz ha a csöppség elfárad vagy nincs kedve pedálozni, akkor a szülő csak egyszerűen tolja maga előtt a triciklit.

Gyermek tricikli Fun 2in1 minőségi teljes fémvázzal rendelkezik, ezért is hosszú ideig fogja a kicsiket szolgálni. A hátsó billenő kosár megfelelő játékok tárolására, fedővel van ellátva. Triciklin való suhanás nem csak mókás szórakozás, hanem erősíti a gyerekek izomzatát és hozzájárul megfelelő fejlődésükhöz is. A smarTrike tricikli márka világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli gyártó márka. Évtizedek óta a piacon van és elsőként vezette be az állítható magasságú szülőkormány innovációját. A smarTrike világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Évenként millió triciklit ad el, ami garancia a minőségre.

Jellemzői

  • ellenálló EVA kerekek halk haladással
  • hátsó műanyag kosár játékokra fedővel
  • 3-pontos biztonsági öv
  • csúszásmentes pedálok
  • első kerék szabadonfutó
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • praktikus szülőkar, amely leszerelhető
  • 15 hó-tól 3 éves korig
  • legmodernabb dizájn
  • teherbírása 17 kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Méretek91*46*103 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,4 kg
Kerekekgumene
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.