Tricikli Be Move Hamupipőke Smoby vezetőkarral rózsaszín-kék 15 hó-tól

Termék leírása

A Smoby Be Move Hamupipőke tricikli rózsaszín-kék színkombinációban tökéletes választás kis hercegnők részére. A tricikli kormánya Hamupipőke motívummal van díszítve a Disney-től. A tricikli biztosan kellemesen meglepi Önt és gyerkőcét köszönhetően a kellemes dizájn-nak, mely fejleszti a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét is. A habosított műanyagból készült kerekeknek köszönhetően a triciklivel való utazás kényelmes és halk. A tricikli erős fémvázú, ami garantálja a biztonságot, stabilitást és időtállást.

Tricikli Be Move Hamupipőke a Disney meséből egy biztonságos és stabil tricikli. Gyerkőc a Be Move Hamupipőke tricikliben biztonsági övvel van fixálva. Praktikus teleszkópos tolókar segítségével a szülő könnyedén tudja irányítani a triciklit, szükség esetén a kormány le is blokkolható, vagy a tolókar eltávolítható. Az első kerék szabadonfutó. A kormány maximálisan 30 fokos szögben kormányozható oldalra. A hátsó billenthető kosarat a gyerkőc biztosan kihasználja majd játékok vagy homok szállítására. Az ülés távolsága a talajtól 31 cm, az ülés kormány távolsága pedig 26 cm.

A mesés motívum a triciklit érdekesebbé teszi és nagy mértékben tökéletessé is varázsolja. Köszönhetően az ergonomikusan alakított ülésnek a gyerek kényelmesen ül a tricikliben és hosszabb idő után sem fárad el. A tricikli alkalmas 15 hónapos kortól egészen 3 éves korig, vagy addig, míg a gyerkőc át nem ül első kétkerekűjére. A Smoby egy francia cég sokéves tapasztalattal, garantálja a termékek magas minőségét, melyek a legszigorúbb szabványoknak megfelelően készültek. A Smoby játékok tapíntásra bársonyosak. A Smoby játékok színei élénkítik a gyermek fantáziáját. A Smoby triciklik magukba fogalják a francia divatérzést, mely minden gyerkőc megvalósított álma lehet.  A triciklin a gyerkőcök megismerhetik a világot maguk körül. A Smoby tricikli fejleszti a gyerek fejlődési és motoros készségét. És nem utolsó sorban, nagyon fontos a friss levegőn való tartózkodás illetve mozgás is az egészséges felődéshez. Tökéletes mozgás eszköz a gyermeke számára.

Jellemzői

  • erős fémváz
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • 3 pontos biztonsági öv
  • állítható szülőkar
  • habosított műanyag kerekek a halk haladásért
  • hátsó billentehtő kosár
  • 15 hó kortól
  • francia gyártó
  • első kerék szabadonfutó
  • 30fokos kormányzási lehetőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága95 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Maximum terhelés30 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.