Tricikli és babakocsi összecsukható Evolutive Robin Trike Smoby dönthető háttámlával és csendes kerekekkel 6 hó-tól

Termék leírása

Az Evolutive Robin Trike tricikli a francia Smoby gyártó legújabb terméke. Előnyei között kiemelkedő a sokoldalúsága, mivel kisebb gyerekeknél a dönthető párnázott háttámlájának köszönhetően babakocsiként, nagyobb gyerekeknél tricikliként használható. Kocsikázás közben a gyermek biztonságáról egy 3-pontos biztonsági öv gondoskodik valamint egy biztonsági védőkeret, amely egyúttal kartámlának is ideális. A tricikli 6 hónapos kortól nő együtt a gyermekkel.

A tricikli és babakocsi egyben a kidolgozott rendszernek köszönhetően egyszerűen összecsukható és kerekein húzható, amit elsősorban utazások, kirándulások vagy bevásárlás során hasznos. A szürke összecsukható tricikli időtlen, elegáns külcsíne első látásra elvarázsol. Egyes részei leszerelhetőek, így tökéletesen alkalmazkodik a gyermek magasságához és életkorához.

Miből áll az Evolutive tricikli

 • gyors összecsukási rendszer
 • dönthető párnázott háttámla
 • leszerelhető lábtartók
 • biztonsági védőkeret
 • leszerelhető szülői táska
 • hátsó kerék fék
 • naptető UV szűrővel
 • ergonomikus ülés
 • minőségi csendes kerekek
 • 3-pontos biztonsági öv

Az Evolutive Robin Trike tricikli minőségi és ellenálló fémvázzal rendelkezik és maximális kényelmet biztosít triciklizés közben, sőt szükség esetén a fáradt utazó szundikálhat lábait a lábtartókon pihentetve. A tricikli csendes kerekekkel és csúszásmentes pedálokkal van ellátva. Az első keréken lévő sárvédő védi a gyerkőcöt a zord időben a szennyeződéstől.

A Smoby trickli 3 lépésben nő együtt a gyermekkel

 • 1 lépés: Ergonomikus ülés dönthető háttámlával
  A dönthető ergonomikus ülés 6 hónapos korban lehetővé teszi a tricikli babakocsiként való használatát, míg a gyermek lábai a lábtartókon pihennek és ő teljes élvezettel figyeli a környezetet.
 • 2 lépés: Tricikli szülői vezérlettel
  15 hónapos korban, amikor a gyermek már képes egyenesen ülni, a szülő az első kerékre szerelheti a pedálokat és leveheti a biztonsági keretet. A gyermek fokozatosan elsajátítja a pedálozás alapjait, miközben a vezetőkar segítségével a szülő felügyeli a tricikli irányát és gyorsaságát. Ebben az időben a gyermek gyakorolja a stabilitást, motorikus készségeit és felépíti önbizalmát.
 • 3 lépés: Önálló triciklizés
  36 hónapos kortól a szülő eltávolíthatja az összes leszerelhető részt és a gyermek önállóan triciklizhet.

A komfortot növeli a praktikus levehető naptető, leszerelhető tágas szülői táska és számos funkcionális elem. A francia Smoby gyártó nem csak a gyerekek, de a szülők igényeit is szem előtt tartja. Az összecsukható tricikli méretei 65*47*101 cm, a szülői vezetőkar maximális magassága 101 cm. A Smoby gyártó több éves tapasztalata termékei minőségében és biztonságosságában is tükröződik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek65*47*101 cm
Termék magassága101 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színszürke
Meghatározott termékekNem
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.