Tricikli Be Fun Confort Micimackó Smoby 15 hó-tól

Termék leírása

A francia minőséges játékokat és tricikliket gyártó Smoby cég kifejlesztette a csodás Be Fun Confort gyerek triciklit az ismert Micimackó rajzfilm stílusában, amely elbűvölő zöld-narancssárga színekben pompázik. A tricikli rendelkezik egy praktikus szülői táskával, melybe a szükséges dolgokat tárolhatjuk és egy aranyos mackó ábrája díszíti, melyet a Micimackó rajzfilmből ismerhetünk. A kormány első részén egy különleges díszítés látható – egy ábra melyen Micimackó hintázik. A Smoby gyerek triciklit egyedülálló külseje és csodás színe teszik különlegessé. A gyerek tricikli kellemes meglepetést okoz az üdítő színeivel, melyek a gyermek fantáziáját és a kreativitását ösztönzik. A tricikli roppant kényelmes a gyermek számára a minőséges habosított műanyag kerekeknek köszönhetően, melyek könnyedén veszik az út kisebb egyenlőtlenségeit is.

A konstrukciója szilárd fém, amely biztosítja a magas biztonságot és nem utolsó sorban az időtállóságát is, ezáltal hosszú éveken át tartós marad a gyermek számára. A Disney Micimackó gyerek tricikli nagyon stabil és biztonságos. A gyermek rögzítve van a használat közben a biztonsági övnek köszönhetően. A praktikus és teleszkópos szülőkormánynak köszönhetően, a szülő irányíthatja és korrigálhatja a tricikli vezetését. A tricikli nagyon rugalmas és később, ha a gyermek már önállóan használja a járműt, a vezetőkar könnyedén eltávolítható. A tricikli első kerekének meghajtása szabadonfutó. A tricikli kormányát maximálisan 30°-os szögben lehet elfordítani. A praktikus kiegészítők közé tartozik a billenthető hátsó kosár is, melyen a gyerkőc a kedvenc játékait vagy egyéb szükséges dolgait szállíthatja. A tricikli kormánya leblokkolható, így kizárólag a szülő tudja irányítani a járműt. A mesés motívuma pompásan kiegészíti és elragadóvá varázsolja a triciklit. Teherbírása 30 kg.

Az ergonomikusan kialakított ülésnek köszönhetően a gyermek kényelmesen ül a tricikliben és még a hosszú út sem fárasztó számára. A Smoby tricikli 15 hónapos kortól ajánlott egészen 3 éves korig, vagy akár addig, amíg a gyerkőc fel nem készül az első saját biciklijére. A tricikli pedálja csúszásgátló borítással van ellátva. A francia Smoby cég már hosszú évek óta a minőséges játékok gyártója. Teljesítik a legszigorúbb európai minőség szabványokat, termékei tartósak és egyedülálló külsővel rendelkeznek, melyek magunkban hordozzák a híres francia tökéletességet, sármot és precizitást. A Disney Micimackó gyerek tricikli teljes mértékben kielégíti még az igényesebb vásárlók elvárásait is. Ez egy szép és minőséges háromkerekű jármű, amely minden bizonnyal elvarázsolja Önt és gyermekét is. A gyerek tricikli vezetése  hatalmas szórakozás és élmény teli kaland a gyerkőcöknek, emellett fejleszti a mozgáskészségüket és az izomzatukat, ami nélkülözhetetlen a növekedésük szempontjából. A tricikli hátsó részén található egy zászló kedves mese motívummal.

Jellemzői

 • erős fémváz
 • ergonomikusan kialakított ülés
 • 3 pontos biztonsági öv
 • állítható szülőkar
 • habosított műanyag kerekek a halk haladásért
 • hátsó billentehtő kosár
 • 15 hó kortól
 • francia gyártó
 • első kerék szabadonfutó
 • 30fokos kormányzási lehetőség
 • praktikus szülőtáska apróságokra
 • teherbírás 30 kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor15 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*48*57 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek