Tricikli Be Move Confort Minnie Smoby 10 hó-tól

Termék leírása

A Smoby Be Move Confort Minnie gyerek tricikli csodás rózsaszín, lila és zöld árnyalatokban, amely már az első pillanatban belopja magát minden kis hölgy szívébe. Minnie mesefigurája a Disney műhely közkedvelt alakja, amely a gyermekek körében nagy rajongásnak örvend.  A Be Move Confort gyerek tricikli szilárd fém konstrukióval rendelkezik és gyerekeknek 10 hónapos kortól ajánlott. Egész 3 éves korig  és tovább is használják, míg gyermeke fel nem készült első biciklijére. A gyerek tricikli ergonomikusan kialakított, kényelmes és biztonságos üléssel gazdagított, hogy gyermeke egy hosszabb út során se fáradjon el és egyben az egyenes és helyes hátgerinc tartását is elősegíti. Ez a kis hercegnőknek kialakított gyerek tricikli Minnie mesefigura stílusú, csodálatos kiegészítőkkel tarkított.

Az ülés egy hárompontos biztonsági övvel és egy derék körül húzódó szilárd műanyag kerettel is fel van szerelve, amelynek gyermeke akármelyik feléről nekidőlhet, mindig biztonságban érezheti magát. A tricikli gyerekeknek stabil és egyben biztonságos is. A tricikli kormánya blokkolható, így a szülő irányítja az utazást. A biztonságosságot a derék körüli keret is növeli, amelyen gyermeke pihentetheti is kezecskéit és egyben fixálja is őt. A lábacskái alatt lábtartók helyezkednek el, a szülőkormány segítségével a szülő irányíthatja az első kereket.  Ez a dupla vezető kar állítható magasságú, kényelmes felső része egy lezárható pöttyös táskával is gazdagított. Tricikli teherbírása 30 kg. Tolókar hossza 100 cm.

Míg gyermeke kicsi, addig az első kerék szabadonfutó és a kormány lezárt. Később, mikor gyermeke már egyedül triciklizik, a kormány 30 fokos szögben fordítható el. Az ülés és a formázott kormány közti távolság állítható. A gyerek tricikli kerekei habosított műanyagból készültek. Csendesek és csúszásgátló bevonattal kiegészítettek. A hátsó kosár kibillenthető, játékokra vagy a bevásárlásra is tökéletes. Ez egy kényelmes és biztonságos tricikli. A Smoby egy francia társaság hosszúéves tapasztalattal, amely garancia a termékek minőségére, melyek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak felelnek meg. 

Jellemzők

  • erős robosztus fémváz 
  • leszerelhető szülőkormány
  • praktikus táska apróságok tárolására
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • kerekek habosított műanyagból halk haladásért
  • 3-pontos biztonsági öv
  • műanyag kosár játékokra
  • francia gyártó
  • leszerelhető lábtartó
  • derék körüli kiesés gátló
  • alkalmas 10 - 36 hónapos korig
  • teherbírás 30kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága68 cm
A csomagolás méretei43*24*59 cm
Teljes hosszúság52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,85 kg
Maximum terhelés30 kg
Kerekekgumené, tiché a protišmykové
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.