Tricikli Be Move Confort Rose Smoby EVA kerekekkel rózsaszín-szürke 10 hó-tól

Termék leírása

Rózsaszín kislányos tricikli Be Move Confort Rose Smoby nélkülözhetetlen társává válik kislányának már 10 hónapos kortól bármerre is indulnak a kalandok felfedezésére. Azon kívül, hogy mindennel fel lett szerelve, amely gyermeke biztonságát és védelmét szolgálja, nagyon szép rózsaszín-szürke színkombinációban is tündököl. A tricikli erős és tartós teljes fémvázzal rendelkezik, ezért kislánya utazás közben garantáltan biztonságban lesz. Természetesen a biztonságról egyaránt gondoskodik a levehető kiesésgátló és a 3-pontos biztonsági öv is, melyek bármilyen helyzetben csöppségét a tricikli ülésében tartják.

Előnyei közé tartozik ennek az ügyes triciklinek az állítható ergonomikusan alakított ülés, mely maximális komfortérzetet nyújt a kislánynak utazás közben. A szülők biztosan értékelni fogják a magasságilag állítható szülőkart, így a tricikli vezérlése egyszerű és könnyed lesz. A szülőkar szükség esetén egyszerűen a tricikliről eltávolítható. Teljes hossza a tolókarnak 101 cm. A tricikli kormányán egyszerű gyermekzárat talál, ami lehetővé teszi, hogy a tricikli egy irányba haladjon és csöppsége ne tudja a triciklit félrekormányozni. 

Az éles kanyarokban nagyszerűen segítségére lesz gyerkőcének a tricikli 30-fokos kormányzási lehetősége oldalra, teljes gőzzel indulhat csöppsége barátaival versenyezni és a kanyargós utak sem fognak rajta kifogni. Kislánya bizonyára nagy örömmel veszi majd birtokba az ügyes billenős kosarat, mely a tricikli hátsó részén kapott helyet. A hátsó billenős kosár tökéletes tárolóhely kis hercegnője kedvenc játékai szállítására, melyeket mindenképp magával kell vinnie a kalandok felfedezésére. Szülők sem maradnak ki a jóból, a szülőkaron helyet kapott szülői táska kiváló apróságok tárolására. 

Ha utazás közben csöppsége elfárad  vagy elálmosodik, a minőségi és állítható lábtartón kényelmesen pihentetheti lábacskáit, Ön pedig kis utasát zavartalanul tovább tolhatja a célállomásba. A gondtalan és halk haladást az EVA kerekek biztosítják, melyek speciális anyagból készültek, ötvözve a hagyományos halk gumikerekeket a műanyag kerekek tartósságával. A triciklire átlagon felüli 3 éves jótállás vonatkozik.

Rózsaszín tricikli kislányoknak Be Move Confort a francia Smoby vállalattól garancia minden szülő elégedettségére. Külcsíne és funkcionalitása leveszi a szülőket a lábukról, akik gyermekeiknek a legjobbat keresik. Minden igénynek megfelel, melyet egy teljes értékű triciklitől elvár. Méretei a triciklinek 68*52*101 cm. 

Jellemzői

  • megbízható és erős szerkezet
  • állítható szülőkar
  • praktikus táska apróságok tárolására
  • állítható és ergonomikusan formált ülőke
  • gyermekzár a kormányon
  • kormány 30-fokos szögbe kormányozható oldalra
  • szabadonfutó első kerék
  • 3-pontos biztonsági öv
  • kiesésgátló
  • összecsukható lábtartó
  • átlagon felüli 3 éves jótállás
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*52*101 cm
Termék magassága101 cm
A csomagolás méretei43*24*59 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága101 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,7 kg
KerekekEVA wheels
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.