Tricikli Kismalac Peppa Pig Be Move Smoby kék-sárga 15 hó-tól

Termék leírása

A Smoby Peppa Pig Be Move tricikli nagyon szép sárga-kék színkombinációban van kialakítva Peppa malac motívumokkal díszítve. Ha gyerkőce szerelmese a Peppa malac kalandjainak, akkor ez a tricikli biztosan elnyeri a tetszését. A kormányon és a tricikli más részein a Peppa malac motívumok köszönnek vissza. A Smoby tricikli színei élénkítik a gyermek fantáziáját és vidámabbá teszi a napjaikat. A triciklin való haladás nagyon kényelmes az ergonomikusan kialakított ülésnek biztonsági övvel, és a habosított műanyagból készölt kerekek elnyelik a zajt, így a haladás halk és kényelmes. A tricikli teherbírása 30 kg.

A tricikli erős fémvázú, ami biztosítja a biztonságot, stabilitást és időtálláast. A teleszkópos tolókar segítségével a szülő könnyedén tudja irányítani a triciklit, szükség esetén el is távolítható. A tricikli első kereke szabadonfutó. A kormány maximalisan 30 fokos szögbe kormányozható. A kormány szükség esetén leblokkolható. A hátsó részen található billenthető kosarat a gyerkőc biztosan kihasználja majd játékok vagy homok szállítására. Az ergonomikusan kialakított ülésben a gyerkőc kényelmesen haladhat vagy akár pihenhet is.

A tricikli együtt növekszik a gyerkőccel 15 hónapos kortól 3 éves koráig, vagy addig míg át nem ül az első kétkerekűjére. A pedálok csúszásmentesekA Smoby egy francia cég sokéves tapasztalattal, garantálja a termékek magas minőségét, melyek a legszigorúbb szabványoknak megfelelően készültek. A Smoby játékok tapíntásra bársonyosak. A Smoby játékok színei élénkítik a gyermek fantáziáját. A Smoby triciklik magukba fogalják a francia divatérzést, mely minden gyerkőc megvalósított álma lehet.  A triciklin a gyerkőcök megismerhetik a világot maguk körül. A Smoby tricikli fejleszti a gyerek fejlődési és motoros készségét. És nem utolsó sorban, nagyon fontos a friss levegőn való tartózkodás illetve mozgás is az egészséges felődéshez. Méretei 68*52*52 cm. Az ülés magassága a talajtól 31 cm. A kormány és ülés közti távolság 26 cm.Tökéletes mozgás eszköz a gyermeke számára.

Jellemzői

  • erős fémváz
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • 3 pontos biztonsági öv
  • állítható szülőkar
  • habosított műanyag kerekek a halk haladásért
  • hátsó billentehtő kosár
  • 15-36 hónapos korig ajánlott
  • francia gyártó
  • első kerék szabadonfutó
  • 30fokos kormányzási lehetőség
  • teherbírása 30 kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága95 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Maximum terhelés30 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.