Tricikli Recliner Infinity 5in1 smarTrike Blue TouchSteering kék-szürke 10 hó-tól

Termék leírása

Tricikli Recliner Infinity 5in1 egy modern gyermek tricikli a smarTrike vállalattól, mely 10-től 36 hónapos korig alkalmas a kicsik részére. Gyerek tricikli Recliner Infinity egy új modell a triciklik világában számos kidolgozott részlettel és kiegészítővel, mely minden szülő életét megkönnyíti. Gyerek tricikli Recliner Infinity 5in1 rengeteg hasznos kiegészítővel van felszerelve, melyek szinte elengedhetetlenek a mindennapos séták alatt és garantáltan felkelti az érdeklődését, mégpedig állítható napellenző a káros UV sugarak ellen, minőségi nagy táska akár bevásárlásra, kisebb táska a szülőkormányon apróságokra, de nem hiányozhat a üvegtartó, kiesésgátló és a szülőkormány sem a tricikliről. Minden egyes elem szükség esetén leszerelhető. A tricikli irányítása egyszerű és kényelmes, mint a babakocsié, elég hozzá egy könnyed mozdulat is. Ezt a szuper Touch Steering fejlesztés teszi lehetővé. A tricikli textil részei vízállóak, tehát kis zápor vagy a kiömlött tea nem okoz majd gondot. 

A beépített biztonsági öv Y-alakban puha párnázattal a kiesésgátlón garantálják a kényelmes és biztonságos sétát csöppsége számára addig, míg gyermeke már egyedül is képes lesz suhanni triciklijén. A tricikli kellemes kék-szürke színkombinációban pompázik. A tricikli váza erős és teljes fémvázú kombinálva műanyag elemekkel, nagyszerű választás városba és vidékre egyaránt. A gyerek smarTrike Infinity tricikli előnye a minőségi gumi kerekek, melyek biztosítják a halk és zavartalan utazást a kicsi számára. A hátsó billenős kosárka a gyerkőc örömére bármit elszállít, ami számára fontos, lehet az kedvenc játéka, vagy építkezési anyag rejtekhely építéséhez.

Mit tartalmaz a Recliner Infinity tricikli

  • összecsukható lábtartó
  • csúszásmentes pedálak
  • szülői táska
  • üvegtartó
  • táska apróságok tárolására
  • állítható párnázott védelem
  • állítható napellenző
  • levehető kiesésgátló
  • ergonomikusan alakított és dönthető ülés
  • minden kerék gumírozott és ellen állnak a bukkanóknak
  • 3-pontos biztonsági öv Y-alakú a vállakon párnázva

Praktikus kiegészítője a triciklinek a sárhányója a tricikli első kerekén, mely megvédi a gyermek ruházatát a kosztól. A beépített biztonsági öv Y-alakban puha párnázattal a kiesésgátlón garantálják a kényelmes és biztonságos sétát csöppsége számára. Gyerek Recliner tricikli feledtébb kényelmes, hisz ülése ergonomikusan alakított, párnázott és még dönthető is, ami nagyon hasznos tulajdonsága a triciklinek abban az időszakban, amikor a gyerkőc nem pedáloz, kényelmet nyújt számára pihenés és szunyókálás alatt. A párnázott részek szükség esetén moshatóak.

Tricikli varázslatos modern dizájnban lett kialakítva és csodaszép kék-szürke színkombinációban pompázik, mely megfelelő választás kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. Ha szülő irányítja a triciklit, akkor a gyerkőc kezecskéi a kiesésgátlón pihennek kényelmesen. Gyerek tricikli dupla lábtartó és pedál rendszerrel is fel van szerelve. Ha a gyerek éppen nem pedáloz, akkor lábacskáit a lábtartón pihentetheti, ha nincs rá már szükség, akkor egyszerűen leszerelhető. A tricikli pedálja csúszásmentes. Gyerkőc dereka körül kiesésgátló védi, a kormányon pedig üvegtartó kapott helyet.

Érdekes kiegészítője a triciklinek a játék mobiltelefon is, mely a csöppséget elszórakoztatja, ha unja a sétát. Ezzel a kényelmes triciklivel gyermekének rengeteg mókában lesz része séták közben a parkban, városban, bevásárlóközpontban egyaránt. Ebben a modellben a babakocsi előnyei és tricikli praktikussága egyesül. Ha gyermekénem már nem lesz szüksége szülői felügyeletre a triciklin, akkor a móka és kaland kezdődhet is. Gyerek tricikli smarTrike 5in1 egy elsőosztályú modell, mely Önnek és gyermekének luxust és élményt nyújt a természetben való séta közben. 

A smarTrike tricikli 5 fázisban nő a gyermekkel:

1.fázis: Dönthető ülés
A dönthető ülés állítható a gyerkőc igényei szerint, ha éppen szunyókálni támadnak kedve.
2.fázis : Triciklizés szülői irányítással.
10 hónapos korban gyermeke kényelmesen üldögél az ülésben, miközben a lábacskái pihennek a lábtartón. A párnázott ülés biztosítja a kellemes,kényelmes háttámaszt.
3. fázis: Triciklizés a szülő kiséretében.
Már 18 hónapos kortól el lehet távolítani a háttámlát, egyenesen ül a gyerkőc, fokozatosan elkezd pedálozni a szülő pedig a tolókar segítségével korrigálhatja az irányt és a sebességet. Ebben az időszakban a gyermek probalgatja az irányítást és a menet stabilitását, motoros készségét és bátorságát az első önálló körre.
4.fázis : Gyakorló tricikli.
24 hónapos kortól a tricikli már tréning eszközként hat, amikor már a gyermekek tanulják, hogyan is kell helyesen pedálozni.
5.fázis: Klasszikus tricikli.
30 hónapos kortól a gyermek már készen áll az egyéni túrákra. A szülő ekkor már eltávolíthatja a szülőkormányt és a babakocsi átalakul gyönyörű triciklivé.

Előnyök

  • a vezérlés megnövelt teljesítménye
  • extra kényelem
  • a baba kényelmesen pihenhet, ha a szülő irányít
  • extra biztonság
  • napsugárzástól való védelem
  • kényelem a kicsi babák utazásakor
  • tartósság és minőség
  • anyai komfort
  • maximális kihasználás
  • leszerelhető részek
  • teherbírása 17 kg

SmarTrike tricikli világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli márka. Évtizedek óta van jelen a piacon és elsőként vezette be, mint újítást, a magasságban állítható szülőkormányt. A SmarTrike világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Az évente eladott több millió tricikli garantáltan jó reklám a minőségre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Méretek101*49*101 cm
Termék magassága101 cm
A csomagolás méretei66*22*44 cm
Teljes hosszúság101 cm
Állítható magasságIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.