Tricikli Sam a tűzoltó Be Move Smoby tolókarral és szabadonfutóval 15 hó-tól

Termék leírása

Mesés tricikli Sam a tűzoltó (Fireman Sam) minden kisfiú részére tökéletes járgány. Megfelelő már 15 hónapos kortól és együtt növekszik a gyerekkel egészen 36 hónapos koráig, vagy addig, amíg át nem ül az első kétkereű bicajjára. Ez egy egyedi tricikli modern kivitelezésben. Kék, piros, sárga kivitelezése miatt főleg kisfiúknak ajánlott. Tricikli ülő része ergonomikusan alakított, melyen kényelmesen ücsörög majd a kisfiú. Az ülés alátámasztja a helyes testartást is, két módba állítható. Mese Sam tűzoltóról már nem egy generációt varázsolt el, akik köszönhetően ennek a mesének megismerkedtek a tűzoltók világával.

Szülők biztosan értékelik majd a teleszkópos tolókart, mellyel irányíthatják a tricikli irányát. Tricikli erős fémvázzal lett megalkotva műanyag részletekkel kombinálva. A kerekek habosított műanyagból készültek csúszásmentes bevonattal. Az első kerék szabadonfutó. Gyerekek biztosan örülnek majd a tricikli hátsó részén található billenős kosárnak, ahol a játékaiokat szállíthatják. A kormány 30° szögig kanyarodik oldlara. Tricikli teherbírása 30 kg. Mesés Sam a tűzoltó kivitelezésbe minden kis csöppség beleszeret. A tricikli kormánya Sam a tűzoltó ábrájával van díszítve. Tricikli kormánya magasságilag igazítható a gyerek igényeihez. Hasonlóan a nyereg is állítható.

Smoby egy elismert francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, amelyek megfelelnek az európai biztonsági szabványoknak. Smoby játékok műanyagja bársonyos a tapintásra, lágy a gyermek kezecskékhez, A Smoby játékok színe serkentik a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. Egyedi kivitelezése a Sam tűzoltó triciklinek magába foglalja a francia szépérzéket és precizitást és minden gyerek beteljesült álma, akik szeretnének járgányon suhanni. Gyerekek a triciklin haladva megismerik a környezetüket, versenyezhetnek barátaikkal. Gyermek tricikli Smoby fejleszti a mozgási képességeket és elősegíti a friss levegőn való tartózkodást. A gyönyörű színes kivitelezésű tricikli ezért is nagyszerű mozgást biztosító játék Ön csemetéje számára is. A tricikli ülésének magassága a talajtól 31 cm, kormány és ülés távolsága 26 cm.

Jellemzői

  • erős fémváz
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • magasságilag állítható tolókar, kormány és ülés
  • habosított kerekek halk haladás érdekében
  • hétsó billenős kosár
  • 15 hónapos kortól
  • Franciaországban készült
  • első kerék szabadonfutó
  • 30 fokos szögig kormányozható az első kerék oldalra
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága95 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,45 kg
Maximum terhelés30 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.