Tricikli kosárral Corolle Be Fun Smoby tolókarral és szabadonfutó első kerékkel 15 hó-tól

Termék leírása

Tricikli Corolle Be Fun a francia Smoby vállalat műhelyéből egy modern közlekedési eszköz gyerekeknek 15 hónapos kortól. Csodaszép rózsaszín-fehér színkivitelezése főleg a kislányok szívét nyeri el, a járgány elülső részét virágminták teszik még csajosabbá. Robosztus fémszerkezettel rendelkezik, ezért is teljes mértékben biztonságos és ellenálló. Erős szerkezet garancia, hogy a Smoby tricikli hosszú éveken keresztül fogja kis hercegnőjét szolgálni. A halk haladást a minőségi és tartós kerekek biztosítják. 

A járgány kormánya haladás közben 30 fokos szögbe kormányozható oldalra maximálisan. Az ergonomikusan alakított ülésnek köszönhetően kishölgyek kényelmesen ülve élvezhetik akár a hosszabb utazást is a triciklin, nem fognak elfáradni. A tricikli pedálai csúszásmentesek. A tricikli nagy előnye, melyet minden gyermek értékelni fog a hátsó billenős kosár a kedvenc és nélkülözhetetlen játékok szállítására. Gyerkőcöt a járgányon való haladás közben a biztonsági öv védi. A teleszkópos tolókar 95 cm-ig állítható. Ha már kislánya egyedül élvezi a tricikli adta előnyöket, akkor a tolókar egyszerű módon levehető szerszám igénybevétele nélkül. A tricikli első kereke szabadonfutó.

Nagyszerű kiegészítője a triciklinek a kormányon elhelyezett kosár is. Kislánya igy együtt indulhat kedvenc babájával a kosárba ültetve útnak. Mély kosár Corolle felirattal úgy lett kialakítva, hogy haladás során a játékbaba ne essen ki. Játékbaba nem képezi a csomag részét. Ennek a nagyszerű újításnak köszönhetően gyermekéből pillanatok alatt felelősségteljes szülő válik, így kerülve közelebb a felnőttek világához. Triciklizés nem csupán szórkoztató tevékenység, de segítségére lesz gyermekének a motoros képességek fejlesztésében, láb- és kézizmok erősítésében. Triciklizés közben kialakulnak a kicsik gyors reflexei,megtanulják a távolságot betartani és gyorsaságukat szabályozni. 

Tricikli leginkább 15 hónapos kortól 3 éves korig ajánlott, vagy amíg csöppsége úgy érzi, hogy már megérett a kétkerekű bringára átülni. Tricikli teherbírása 30 kg. Francia Smoby vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi és tartóssági kritériumoknak. Smoby gyerekjátékok bársonyos lágy műanyagból készülnek lekerekített élekkel biztosítva a csöppségek biztonságát. 

Jellemzői

 • erős fémszerkezet
 • ergonomikusan alakított ülőke
 • hárompontos biztonsági öv
 • levehető tolókar
 • kerekek műanyagból halk haladással
 • hátsó billenős kosár
 • 15 hónapos kortól 
 • francia termék
 • első kerék szabadonfutó
 • játékbaba nem képezi  csomag részét
 • 30 fokos kormányzási lehetőség oldalra
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága95 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Maximum terhelés30 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.