Tricikli Spidey Be Fun Tricycle Smoby tolókarral és szabadonfutó 15 hó-tól

Termék leírása

Be Fun gyerek tricikli a francia Smoby gyártó műhelyéből remek ajándék gyerekeknek 15 hónapos kortól. A gyönyörű piros-kék színkivitelezésű triciklit az animált Pókember emblémája díszíti, amely különösen a fiúkat fogja elvarázsolni. A modern fémvázas tricikli biztonságos és kellemes utazást biztosít a gyerekek számára. Erős és ellenálló szerkezete éveken át kitart. A minőségi széles kerekek garantálják a biztonságos haladást bármilyen terepen. Ráadásul a tricikli együtt nő a gyermekkel és alkalmazkodik igényeihez.

Vezetés közben a tricikli kormánya maximum 30° szögben forgatható. Az ergonomikus ülés kényelmet biztosít hosszabb idő után is. A gyermek biztonságáról a 3-pontos biztonsági öv is gondoskodik. A tricikli hátsó részében billenő kosár található, amelyben a kedvenc játékok is elférnek. A tricikli első kereke szabadonfutó módban is működtethető, ezt elsősorban azok a szülők értékelik majd, akik szeretnék korrigálni a tricikli irányítását. A teleszkópos tolókar 3 különböző magasságba állítható, maximális magassága 95 cm. Két éves gyermeknél a tolókar leszerelhető, így a gyermek önállóan pedálozik és a szülő felügyelete nélkül vezeti a tricikli.

A triciklizés nem csak szórakoztató és vidám, de hozzájárul a láb- és karizmok erősítéséhez. A gyerekek triciklizés közben fejlesztik a reflexeit, megtanulják felbecsülni a távolságokat és beállítani a sebességet a környező körülményekhez. A tricikli kivitelezése és dizájnja ösztönzik a gyerekek fantáziáját és kreativitását. Méretei 68*52*52 cm és terhelhetősége maximum 30 kg. A tricikli pedáljai csúszásmentes felülettel vannak ellátva.

A francia Smoby vállalat francia dizájnnal ellátott minőségi játékok gyártásával foglakozik évtizedek óta. A gyártó termékeinek alapanyaga erős és ellenálló, mégis finom, sima, bársonyos tapintású. Kivitelezésük révén sokoldalúan fejlesztik a gyerekek személyiségét, a legkisebb gyerkőcök figyelmét is felkeltik. A termékek lekerekített élei nem veszélyeztetik a gyerekeket játék közben. A játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek, és szavatolják a kiváló francia minőséget és a modern irányvonalak követését.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek52*52*68 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelés30 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.