Tricikli Spirit Blue 4in1 smarTrike lila 10 hó-tól

Termék leírása

Ha azt gondolja, hogy minden tricikli egyforma, akkor a Spirit Blue 4in1 tricikli egyedi tarka lila kivitelezésben a smarTrike vállalattól ezt megcáfolja. Gyerkőcének rengeteg kalandban lesz része már 10 hónapos kortól az új triciklijén. Csodaszép lila-fehér színkombináció érdekes mintával kidolgozott részletekkel és tartozékokkal kielégíti mindenki igényeit. Tricikli együtt növekszik gyermekével és alkalmazkodik igényeihez 3 éves koráig, vagy amíg át nem ül az első kétkerekű bringájára. A tricikli teljes fémvázzal erős szerkezettel rendelkezik, mely stabilitását eredményezi minden felületen.

Tricikli Spirit Blue 4in1 egyszerű és újszerű vezérlésének köszönhetően már egy kézzel is könnyen fog menni az irányítása. A tolókar lehetővé teszi a tricikli könnyed mozgását és manőverezését, pont mint a sportos babakocsi esetében. Tricikli biztonságos, ergonomikusan alakított párnázott üléssel lett felszerelve együtt magasított fejtámasszal a kényelmes és biztonságos utazás érdekében. A szülők minden bizonnyal értékelni fogják a teleszkópos tolókart, amely lehetővé teszi a tricikli könnyű vezérlését, illetve a kormánykeréken lévő gyermekzárat, mellyel teljes mértékben ellenőrzés alatt tudják tartani a tricikli menetirányát. Természetesen a tricikli csúszásmentes pedálakkal van felszerelve és minőségi gumi kerekekkel, melyek nem hagyják cserben Önt bármilyen bukkanóval találja magát szemben. Az első időszakban, mikor csemetéje még csak ismerkedik a környezetével és élvezi a kalandos utazást a lábacskáit az összecsukható lábtartón pihentetheti. A káros UV sugarak ellen a biztonságot nyújt a leszerelhető napellenző.

A biztonságáról gondoskodik az Y alakú 3-pontos biztonsági öv és a kiesésgátló a gyermek dereka körül, melyek a gyerkőcöt utazásközben biztonságosan az ülésben tartják. A tricikli rugós első kerékkel rendelkezik, amely elnyeli a zökkenőket és elbánik az úttest egyeletlenségével. A smarTrike tricikli praktikus szülő és gyerkőc számára egyaránt. A bevásárlótáskának köszönhetően minden könnyen elfér a tricikli hátsó részében, amit értékel majd bevásárlásnál, sétánál vagy piknikezésnél. A szülőkaron helyet kapott egy praktikus táska apróságok tárolására. Gyerkőce nagy örömmel fogja a tricikli hátsó részén fellelhető billenős kosarat használni kedvenc játékai szállítására. 

SmarTrike tricikli világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli márka. Évtizedek óta van jelen a piacon és elsőként vezette be, mint újítást, a magasságban állítható szülőkormányt. A SmarTrike világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Az évente eladott több millió tricikli garantáltan jó reklám a minőségre. A smarTrike tervezők nagy figyelmet fordítottak a tricikli komfortos és kényelmes kialakítására, bármely fázisban is lépjen csöppsége. Tricikli ezért is növekszik együtt a gyerkőccel. Gyerek tricikli Spirit Blue 4in1 a vezető smarTrike gyermek tricikliket gyártó vállalattól egyedi dizájnban, minőségi kivitelezésben és meggondolt biztonságos rendszerrel kialakítva gyermeke számára lett megalotva. Teljes méretei a triciklinek 94*45*102 cm.

A smarTrike tricikli 4 fázisban nő a gyermekkel:

1. fázis: Triciklizés szülői irányítással.
10 hónapos korban gyermeke kényelmesen üldögél az ülésben, miközben a lábacskái pihennek a lábtartón. A párnázott ülés biztosítja a kellemes,kényelmes háttámaszt.
2. fázis: Triciklizés a szülő kíséretében.
Már 18 hónapos kortól el lehet távolítani a háttámlát, egyenesen ül a gyerkőc, fokozatosan elkezd pedálozni a szülő pedig a tolókar segítségével korrigálhatja az irányt és a sebességet. Ebben az időszakban a gyermek probalgatja az irányítást és a menet stabilitását, motoros készségét és bátorságát az első önálló körre.
3. fázis: Gyakorló tricikli
24 hónapos kortól a tricikli már tréning eszközként hat, amikor már a gyermekek tanulják, hogyan is kell helyesen pedálozni.
4. fázis: Klasszikus tricikli.
30 hónapos kortól a gyermek már készen áll az egyéni túrákra. A szülő ekkor már eltávolíthatja a szülőkormányt és a babakocsi átalakul gyönyörű triciklivé.

Jellemzői

  • együtt növekszik a gyerkőccel
  • átlagon felüli tárolóhely
  • kényelmes és ergonomikus ülés
  • praktikus teleszkópos tolókar
  • gyerekzár a keréken
  • minőségi és megbízható kerekek
  • tartós szerkezet teljes fémvázzal
  • első nagy kerék az éles kanyarokért saját lengéscsillapítóval
  • levehető napellenző
  • 3-pontos biztonsági öv párnázással
  • összecsukható lábtartók
  • hát és fejtámasz
  • csúszásmentes pedálak
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Méretek94*45*102 cm
Termék magassága102 cm
A csomagolás méretei59*22*43 cm
Teljes hosszúság94 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6 kg
Színlila
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.