Tricikli Spirit TouchSteering smarTrike krémszínű-rózsaszín 10 hó-tól

Termék leírása

Éljen át egy exotikus kalandot a Spirit Touch Steering gyerek triciklivel. A gyerek tricikli egy teleszkópos szülőkormánnyal is fel van szerelve, melynek segítségével a szülő kényelmesen irányítja a triciklit. A szabadalmaztatott gumival befedett kerekek kezeskednek a csúszógátló effektről, így a kényelmes utazásról is. A SMART TRIKE gyártótól származó tricikli a gyermekével együtt nő. Az eltávolítható részeknek köszönhetően a tricikli ügyesen adaptálódik gyermeke szükségleteihez és korához már 10 hónapos kortól egész 3 éves korig. A kis lurkók imádni fogják ezt az új gyerek triciklit. Az innovatív irányításnak, valamint az összerakható pedáloknak köszönhetően a gyerekek teljes mértékben szórakozhatnak, már az előtt is, hogy egyedül kezdenének pedálozni. A kormány egy praktikus biztosítékkal is rendelkezik ami leblokkolja az első kereket, így a csöppség nem tudja irányítani a járművet. A gyerek tricikli egy kettős pedál rendszerrel és lábtartóval készült, ahol a gyerkőc a lábacskáit pihentetheti, amikor még nem ő pedálozik.

Az új előrehaladott technológiának köszönhetően, amelyet főleg a szülők értékelnek, ez a gyerek tricikli már egy könnyed mozdulattal is irányítható. Ez a gyerek tricikli sok máson kívül fel van szerelve egy szép napfényvédővel is, amely könnyen eltávolítható. A tolókaron egy praktikus szülők számára hasznos táska is helyet kapott. A tricikli konstrukciója fém, ellenálló műanyaggal kombinálva, amelynek hosszú az időtállósága. A keretnek és a védő elemeknek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy gyermeke kiesik, vagy megsérül. A biztonsági keret az ülés körül helyezkedik el, biztonságosan és kényelmesen az ülésben tartja az apróságot. Az ergonomikusan formázott ülés párnázott és magas fejtámlával rendelkezik, nagyon kényelmes, gyermeke hosszú út során sem fárad el. A tricikli elején egy üvegtartó helyezkedik el.

A Spirit gyerek tricikli egy nagyon szép rózsaszín-fekete színkombinációban pompázik, ami egyaránt alkalmas kisfiúknak és kislányoknak is. A hátsó részen egy kibillenthető csomagtartó és a kormány részen pedig egy műanyag kosár is gyermeke rendelkezésére áll, melyet játék közben biztosan kihasznál. Ellenálló vázának köszönhetően stabil, biztonságos és hosszú éveken keresztül újszerű. A SMART TRIKE tricikli márka világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli márka. Évtizedek óta a piacon van és elsőként vezette be az állítható magasságú szülőkormány innovációját. A SMART TRIKE világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Évente millió tricikli eladásával büszkélkedhet, ami garantáltan biztosíték a minőségre. A SMART TRIKE tricikli gyermekével együtt nő.

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Méretek94*45*102 cm
Termék magassága102 cm
A csomagolás méretei59*22*43 cm
Teljes hosszúság94 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.