Tricikli Uno Classic smarTrike Lila-zöld 10 hó-tól

Termék leírása

A SMART TRIKE Uno Classic egy nagyon szép lila-zöld színű gyerek tricikli, amely már 10 hónapos kortól ajánlott. A tricikli gyermekével együtt nő, ezért használható egészen 3 éves korig, amikor már gyermeke készen áll az első kisebb biciklijére. A tricikli elbűvölő lila és zöld színkombinációja főként kislányoknak ajánlott. A gyerek tricikli egy teleszkópos szülőkormánnyal is fel van szerelve, melynek segítségével a szülő kényelmesen irányítja a triciklit. Későb ha gyermeke már készen áll a világ felfedezésére, a szülőkormány egyszerűen leszerelhető. A gyerek tricikli egy összecsukható lábtartóval készült, ahol a gyerkőc a lábacskáit pihentetheti.

A gyerek tricikli kormánya rendelkezik egy praktikus biztosítékkal is, ami leblokkolja az első kereket, így a csöppség nem tudja irányítani a járművet. A tricikli ragyogó és üdítő színei első látásra rabul ejtik a gyermekek szívét. A trcikli vezetésével a gyermek erősíti a csontozatát amely a megfelelő fejlődéshez szükséges. A gyermek biztonságát a biztonsági szíj és az oldalsó keret biztosítja, amely támaszként is szolgál. A jármű használata során a gyermek az ergonómikusan kialakított ülésen ül, ezáltal a hosszú út során sem fárad el. A praktikus műanyag dönthető kosarat a gyerkőcök garantáltan kihasználják a játék során. A SMART TRIKE Uno Classic tricikli segíti gyermekét a motorikus képességeinek és a mozgáskészségének fejlesztésében. Kerekei műanyagból készültek, közepén gumi sáv húzódik.

Minőséges anyagokból készült. Szilárd fém konstrukciója van, melyet tartós műanyaggal kombináltak, ezáltal hosszú éveken át tartós marad. A SMART TRIKE Uno Classic gyerek triciklit úgy tervezték, hogy a gyermeke igényeihez alkalmazkodjon és vele együtt nő. A gyerkőcök imádják a száguldozást a parkban vagy akár otthon. A SMART TRIKE tricikli márka világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli márka. Évtizedek óta a piacon van és elsőként vezette be az állítható magasságú szülőkormány innovációját. A SMART TRIKE világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Évente millió tricikli eladásával büszkélkedhet, ami garancia a minőségre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színciklámen szín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.