Tricikli Verdák Be Move Smoby 15 hó-tól

Termék leírása

Tricikli Be Move Cars (Verdák) a francia Smoby minőséges gyerekjátékok gyártójától származó tricikli. Csodás piros, kék és fekete színű. A gyerek tricikli eleje Verdák meséből származó képpel gazdagított. Ez a Verdák meséből származó hőssél díszített Smoby gyerek tricikli egyedi dizájnnal és csodás színkombinációban pompázik. A gyerek tricikli kellemesen meglepi Önt élénk színeivel, amelyek felpezsdítik gyermeke fantáziáját és kreativitását. Az utazás ezen a triciklin minőséges habosított műanyag kerekeinek köszönhetően nagyon kényelmes. Ezek a kerekek játékos egyszerűséggel megbírkóznak a kisebb útegyenlőtlenségekkel. A tricikli konstrukciója fém, amely kezeskedik gyermeke biztonságáért és nem utolsó sorban az időtállóságáért is. A Be Move Cars gyerek tricikli biztonságos és stabil. Gyermekét a biztonsági övvel be is kötheti, így biztonságban tudhatja őt. A praktikus teleszkópos tolókar segítségével a szülő irányíthatja a triciklit.

Ez a szülőkormány teljesen flexibilis, később, mikor gyermeke már egyedül is tud tricilizni, ez a szülőkormány szerszám használata nélkül is egyszerűen eltávolítható. A tricikli első kereke szabadonfutó. Utazás során a tricikli kormánya maximum 30° szögben fordítható el. A tricikli praktikus kiegészítője, melyet gyermeke biztosan kihasznál, a kibillenthető hátsó kosár, melyben játékokat vagy sokminden mást szállíthat. Ha a szülő szeretné irányítani a triciklit, akkor a tricikli kormánya leblokkolható. A tricikli kormányán elhelyezkedő mesemotívum szépen kiegészíti és élénkíti a játékot. Az ergonomikusan kialakított, kényelmes ülésnek köszönhetően gyermeke kényelmesen ül a triciklin és hosszabb idő után sem fárad el. A Smoby tricikli gyerekeknek 15 hónapos kortól egész 3 éves korig alkalmas, vagy egész addig, amíg gyermeke fel nem készült első biciklijére. Teherbírása 30 kg.

A tricikli pedáljai csúszásgátló bevonatúak. A francia Smoby társaság már hosszú idők óta minőséges gyerekjátékok gyártója, melyek a legszigorúbb európai minőség és ellenállóság szabványoknak felelnek meg és egyedi dizájnban tündökölnek, francia tökéletességgel, sármmal és precizitással fűszerezve. A Be Move gyerek tricikli minden vásároló igényeinek megfelel. Ez egy csodás és minőséges tricikli, amely az Ön és kis lurkója tetszését is elnyeri. A triciklizés a szórakozáson kívül fejleszti gyermeke izomzatát és fizikai képességeit, amely kedvezően hat fejlődésére. A tricikli szép színes és Verdák motívumú matricákkal díszített. A gyerek tricikli méretei 68*52*52 cm. Az ülés távolsága a talajtól 31 cm, a kormány és ülés közti távolság 26 cm.

Jellemzői

  • erős fémváz
  • ergonomikusan kialakított ülés
  • 3 pontos biztonsági öv
  • állítható szülőkar
  • habosított műanyag kerekek a halk haladásért
  • hátsó billentehtő kosár
  • 15-36 hónapos korig ajánlott
  • francia gyártó
  • első kerék szabadonfutó
  • 30fokos kormányzási lehetőség
  • teherbírás 30 kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága95 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Maximum terhelés30 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.