Tricikli Disney Verdák Smoby piros-sárga 15 hó-tól

Termék leírása

Tricikli gyerekeknek Disney Verdák egy gyönyörű és minőségi gyermek tricikli a Smoby játékgyártó műhelyéből. Piros-fekete színkombinációban pompázik Verdák (Cars) stílusban kivitelezve. Az elülső részén szép dekoráció található. Smoby tricikli egyedi kivitelezésű tricikli szép színkivitelezésben. Gyermek tricikli meglepi Önt élénk színeivel, melyek fejlesztik a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. Suhanás a triciklin kényelmes a minőségi gumírozott kerekeknek köszönhetően, melyek könnyen elbánnak a kisebb zökkenőkkel is. Tricikli erős fémvázzal rendelkezik, mely garantálja a magas biztonságot és időtálló játéknak bizonyul és hosszú ideig fogja csemetéjét szolgálni.

Köszönhetően az ergonomikusan kialakított ülésnek nagyon kényelmes, hosszabb út során át sem fáradnak el. Tricikli Disney Verdák biztonságos és stabil. Gyerek a biztonságiövnek köszönhetően fixáélva van az ülésben. Menet közben a tricikli kormánya 30 fokos szögig kormányozható oldalra. Praktikus kiegészítője a triciklinek a billenős kosár, ahol játékaikat szállíthatják a kicsik. A Smoby tricikli 15 hó kortól egészen 3 éves korig ajánlott, vagy amíg át nem ül az első kétkerekű bicajjára.

A tricikli pedálja csúszásgátló borítással van ellátva. A francia Smoby cég már hosszú évek óta a minőséges játékok gyártója. Teljesítik a legszigorúbb európai minőség szabványokat, termékei tartósak és egyedülálló külsővel rendelkeznek, melyek magunkban hordozzák a híres francia tökéletességet, sármot és precizitást. A Disney Verdák gyerek tricikli teljes mértékben kielégíti még az igényesebb vásárlók elvárásait is. Ez egy szép és minőséges háromkerekű jármű, amely minden bizonnyal elvarázsolja Önt és gyermekét is. A gyerek tricikli vezetése  hatalmas szórakozás és élmény teli kaland a gyerkőcöknek, emellett fejleszti a mozgáskészségüket és az izomzatukat, ami nélkülözhetetlen a növekedésük szempontjából. Mesés motívum a triciklit tökéletessé varázsolja. Tricikli kiállított termék, tolókar nélkül.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek71*50*54,7 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.