Tricikli Zip Plus 3in1 Touch Steering smarTrike Eva gumi kerekekkel rózsaszín 10 hó-tól

Termék leírása

Az időtlen smarTrike Zip Plus 3in1 gyerek tricikli egy kompromisszum a sport babakocsi és a hagyományos tricikli közt. Az csinos rózsaszín-zöld színkombinécióban tündöklő tricikli együtt növekszik kislányával 10 hónapos kortól egészen 3 éves koráig. A Touch Steering modern fejlesztésnek köszönhetően a szülő könnyed mozdulattal, mint a babakocsit, tudja irányítani a triciklit. Az Y alakban beépített biztonsági öv biztonságos és kényelmes utazást jelent a kicsi számára. A gyerek tricikli erős fémszerkezettel rendelkezik műanyag részekkel kombinálva, ami a termék stabilitását és kitűnő minőségét garantálja.

Az első kerék szabadonfutó. A gyerek tricikli kimondottan kényelmes a babának, mert az ergonomikus kialakítású ülőke nagyszerűen megfelel pihenéshez vagy kényelmes nézelődéshez, ha a kicsi már nem pedáloz. A pedálok csúszásgátló felülettel vannak ellátva, így a suhanás a járgányon biztonságos, a lehajtható lábtartó rendszer kicsi lábacskák pihentetésére szolgál. A tricikli hátsó részén elhelyezkedő billenthető kosarat a kicsik később biztosan kihasználják játékok szállítására is, melyektől séta során sem tudnak elszakadni. A tricikli napellenzője megvédi a kicsit a káros UV sugárzástól és egyszerű kézmozdulattal beállítható a napsugárzás irányától függően. 

A smarTrike Zip Plus gyerek tricikli előnyei közé sorolhatjuk a minőségi EVA kerekeket, melyekben kombinálták a gumikerekek halk haladását és műanyag kerekek stabilitását, ezeknek köszönhetően csendes, kényelmes a baba utazása még a kissé zökkenős utakon is. A praktikus kiegészítők sorát bővíti az első kerék sárhányója, mely megvédi a gyerekek öltözékét a túlzott szennyeződéstől. Méretei a triciklinek 92*46*99 cm, a teljes magassága 99 cm. Válassza a smarTrike gyerek triciklit a neves gyártótól, mert piacvezető a termelésben és az újítások terén egyaránt.

A smarTrike tricikli együtt nő gyermekével 3 lépésben

  • 1. lépés: A szülő által vezetett tricikli
    A 10 hónapos baba kényelmesen ül az ülésen és lábacskái a lábtartón pihennek. Az ergonomikus ülőke kellemes érzést biztosít és megtámasztja a hátat.
  • 2 lépés: Utazás a szülő kíséretében
    Ha a kicsi 15 hónapos, leszerelhető a háttámaszt, így a kisgyerek egyenesen ül és lassan a szülő segítségével tanul pedálozni. A felnőtt kísérő a szülőkormányon keresztül tudja korrigálni az irányt és a sebességet. Ebben az időszakban a kicsi élvezi az utazást és kezdi építeni motorikus képességeit, stabilitását és bátorságot vesz az első önálló vezetéshez. Edződik az önálló irányításra.
  • 3 lépés: Hagyományos tricikli
    24 hónapos korban a gyerekek készen állnak az önálló utazásra. A szülőkormány ekkor leszerelhető és a babakocsi átváltozik csodálatos triciklivé.

Előnyök

  • a vezérlés megnövelt teljesítménye
  • extra kényelem
  • a baba kényelmesen pihenhet, ha a szülő irányít
  • extra biztonság
  • napsugárzástól való védelem
  • kényelem a kicsi babák utazásakor
  • tartósság és minőség
  • anyai komfort
  • maximális kihasználás
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Méretek92*46*99 cm
Termék magassága99 cm
A csomagolás méretei52*42*23 cm
Teljes hosszúság92 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,75 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.