Tricikli Zip Plus 4in1 TouchSteering smarTrike

Eva gumikerekekkel kék 10 hó-tól

Doprava nad 12000 ft zdarma
Gyártó: smarTrike Kategória: Triciklik 10 hónapos kortól Termék kódja: ST6180511
25 990 Ft
18 070 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

A többfunkciós smarTrike Zip Plus 4in1 gyerek tricikli egy kompromisszum a sport babakocsi és a hagyományos tricikli közt. Az egyedi kék színben pompázó gyerek tricikli együtt növekszik kicsinyével 10 hónapos kortól egészen 3 éves koráig. A Touch Steering modern fejlesztésnek köszönhetően a szülő könnyed mozdulattal, mint a babakocsit, tudja irányítani a triciklit. Az Y alakban beépített biztonsági öv biztonságos és kényelmes utazást jelent a kicsi számára. A gyerek tricikli erős fémszerkezettel rendelkezik műanyag részekkel kombinálva, ami a termék stabilitását és kitűnő minőségét garantálja.

Az első kerék szabadonfutó. A gyerek tricikli kimondottan kényelmes a babának, mert az ergonomikus kialakítású ülőke nagyszerűen megfelel pihenéshez vagy kényelmes nézelődéshez. Ha a kicsi már nem pedáloz A pedálok csúszásgátló felülettel vannak ellátva, így a suhanás a járgányon biztonságos, a lehajtható lábtartó rendszer kicsi lábacskák pihentetésére szolgál. A tricikli hátsó részén elhelyezkedő billenthető kosarat a kicsik később biztosan kihasználják játékok szállítására is, melyektől séta során sem tudnak elszakadni. A tricikli napellenzője megvédi a kicsit a káros UV sugárzástól és egyszerű kézmozdulattal beállítható a napsugárzás irányától függően. 

A smarTrike Zip Plus gyerek tricikli előnyei közé sorolhatjuk a minőségi EVA kerekeket, melyekben kombinálták a gumikerekek halk haladását és műanyag kerekek stabilitását, ezeknek köszönhetően csendes, kényelmes a baba utazása még a kissé zökkenős utakon is. A praktikus kiegészítők sorát bővíti az első kerék sárhányója, mely megvédi a gyerekek öltözékét a túlzott szennyeződéstől. A smarTrike tricikli különlegességei közé tartozik a praktikus szülői táska, melybe minden apróság belefér, amire a kicsinek szüksége van, így jöhet a kirándulás, bevásárlás vagy bármi más kaland, amihez kedvük van. Méretei a triciklinek 92*46*99 cm, a teljes magassága 99 cm. Válassza a smarTrike gyerek triciklit a neves gyártótól, mert piacvezető a termelésben és az újítások terén egyaránt.

A smarTrike tricikli együtt nő gyermekével 4 lépésben

 • 1. lépés: A szülő által vezetett tricikli
  A 10 hónapos baba kényelmesen ül az ülésen és lábacskái a lábtartón pihennek. Az ergonomikus ülőke kellemesen pihentető érzést biztosít és megtámasztja a hátat.
 • 2 lépés: Utazás a szülő kíséretében
  Ha a kicsi 18 hónapos, leszerelhető a háttámasz, így a kisgyerek egyenesen ül és lassan a szülő segítségével tanul pedálozni. A felnőtt kísérő a szülőkormányon keresztül tudja korrigálni az irányt és a sebességet. Ebben az időszakban a kicsi élvezi az utazást és kezdi építeni motorikus képességeit, stabilitását és bátorságot vesz az első önálló vezetéshez.
 • 3 lépés: Edzőtricikli
  24 hónapos korban a tricikli edző eszközzé válik, ekkor a gyerekek tanulják a helyes pedálozás módját. Ekkor a kiesésgátló leszerelhető már.
 • 4 lépés: Hagyományos tricikli
  30 hónapos korban a gyerekek készen állnak az önálló utazásra. A szülőkormány ekkor leszerelhető és a babakocsi átváltozik csodálatos triciklivé.

Előnyök

 • a vezérlés megnövelt teljesítménye
 • extra kényelem
 • a baba kényelmesen pihenhet, ha a szülő irányít
 • extra biztonság
 • napsugárzástól való védelem
 • kényelem a kicsi babák utazásakor
 • tartósság és minőség
 • anyai komfort
 • maximális kihasználás
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor10 hónapos kortól
Méretek92*46*99 cm
Termék magassága99 cm
A csomagolás méretei52*42*23 cm
Teljes hosszúság92 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg4,75 kg
Színkék

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...