Tricikli Be Move Mása és a medve Smoby 15 hó-tól

Termék leírása

A Smoby Be Move Masha and the Bear (Mása és a medve) egy nagyon szép gyerek tricikli jókedvű rózsaszín-zöld színekben. Elöl a kormányon Mása és a medve, két közkedvelt mesefigura, mosolyog mindenkire. A Smoby gyerek tricikli dizájnja egyedüli és gyönyörű színekben pompázik. Ezek a meglepő élénk színek a gyerekek képzelőerejét és kreativitását ösztönzik. Az utazás ezen a triciklin kiváltképp kényelmes a lágyított műanyagból készült minőségi kerekeknek köszönhetően, melyek játszva legyőzik az úttest apróbb buktatóit. A tricikli erős, fémszerkezete garantálja a biztonságot és nem utolsó sorban a tartósságot hosszú évek használata során. A Be Move Masha and the Bear gyerek tricikli biztonságos és stabil. A kicsit utazás közben biztonsági öv rögzíti.

A praktikus teleszkópos szülőkormánynak köszönhetően a szülő bármikor korrigálhatja a kicsi által felvett menetirányt. Ez a vezetőkormány teljes mértékben rugalmas és a későbbiek folyamán, ha már a kisgyermek egyedül tud kormányozni, nagyon egyszerűen, szerszámok nélkül eltávolítható. Az első kerék szabadonfutó. Mozgás közben a tricikli kormánya maximum 30°-os szögben fordítható el. Nagyszerű kiegészítő, melyet a kicsi biztosan kihasznál, a hátsó részen elhelyezett billenthető rakodókosár, itt elférnek a játékok, vagy bármi más, amire szükség van. A tricikli kormánya lezárható, ha a szülő szeretné megadni az irányt. A mese motívum a triciklin nagyszerűen mutat, és szépen kiegészíti. A Mása és a medve mese közkedvelt a gyerekek körében, ahol Mása egy csintalan, mindent tudni akaró kislány, aki szereti az édességeket és rengeteg kérdésre várja a választ. Az erdőben összebarátkozik egy nyugdíjas cirkuszi medvével, Misával, aki itt keresi a megérdemelt pihenést, de sikertelenül. Másával végül is rengeteg kalandot és történetet élnek át, és ezeket imádják a gyerekek világszerte. Az ergonomikusan kialakított ülőke kényelmes ülést biztosít a gyerekeknek, így hosszabb utazás után sem fáradnak el.

Smoby tricikli 15 hónapos kortól 3 éves korig ajánlott, vagy addig, amíg a kicsi nem áll késszen az első biciklijére. A tricikli pedáljai csúszásgátló felülettel vannak ellátva. A Smoby egy francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül büszkélkedik kiváló minőségű játékok gyártásával, melyek a legszigorúbb európai követelményeknek is megfelelnek minőség és tartósság terén, ugyanakkor egyedülálló kivitelük magában hordozza a francia tökéletességet, sármot és precizitás. A Be Move Masha and the Bear gyerek tricikli még a legigényesebb vásárló követelményeit is beteljesíti. Ugyanis egy szépséges és kiváló minőségű tricikliről van szó, amely biztosan elnyeri a kicsi gyerekek szívecskéjét. Az utazás ezen a triciklin csupa móka és kaland, mindamellett még elősegíti a gyerekek izom és mozgásrendszerének fejlődését, és így a kicsik növekedését is. A tricikli teherbírása 30 kg. Az ülés magassága a talajtól 31 cm, a kormány és ülés távolsága 26 cm.

Jellemzői

  • erős fémszerkezet
  • Mása és a medve mesemotívum
  • ergonomikus kialakítású ülőke
  • hárompontos biztonsági öv
  • magasságban állítható szülőkormány
  • lágyított műanyag kerekek csendes járással
  • hátsó billenthető rakodókosár
  • 15 hónapos kortól
  • készült Franciaországban
  • teherbírás 30 kg
  • a kormány elfordulása 30°
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor15 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*52*52 cm
Termék magassága52 cm
A csomagolás méretei47*23*40 cm
Teljes hosszúság68 cm
Tolókar magassága95 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Maximum terhelés30 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.