Tűzoltó autó üléssel Maxi Firetruck Power Worker BIG vízágyúval gumikerekekkel 2 éves kortól

Termék leírása

A Maxi Firetruck Power Worker tűzoltó autó üléssel egy pompás kis járgány gyerekeknek 2 éves kortól. Az autó gumikerekekkel van ellátva, így nem károsítja a podló burkolat felületét. A valósághű kisautó vízágyúval rendelkezik, amely forgatható és magasságilag állítható. A kisjármű piros-szürke színkombinációban pompázik és minőségi, ellenálló műanyagból készült. Robusztus szerkezete és kényelmes ülése lehetővé teszi a kis tűzoltónak hogy akcióba lépjen. Az autó kültéren, beltéren egyaránt használható.

A vízágyú órákra leköti a gyerekek figyelmét. Tartálya 0,75 l vizet képes felvenni. A tűzoltás egy gombnyomásra indul. A modern mentőautó könnyen tisztítható, szükség esetén elég folyó vízzel leöblíteni. Az autó élei lekerekítettek, felülete tapintásra nagyon kellemes, méretei 46*33*33 cm. Az UV szűrőnek köszönhetően éveken át megőrzi élénk színeit.

A játék fejleszti a gyermek képzelőerejét és fantáziáját. Remekül beleillik a tűzoltós szerepjátékokba, melyek során a kicsik finomítják motoros készségeiket és gyakorolják a logikai gondolkodásukat. Mindemellett hozzájárulnak a szociális készségek, együttműködés valamint felelősségtudat felépítéséhez. A BIG tűzoltó autó segíti a gyermek sokoldalú fejlődését.

A BIG tűzoltó autót a TÜV Rheinland német felügyelő hatóság tesztelte összhangban a szigorú biztonsági GS szabványokkal. A német BIG márka csúcsminőségi játékai nemzetközi szinten is díjazottak. A márka logója, a bivaly, az erő, ellenállóság és robusztusság szimbóluma, és pontosan ezek a tulajdonságok jellemzik a márka termékeit. A BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, ezért gyártásuknál minőségi és egészségre ártalmatlan anyagokat használ. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek46*33*33 cm
Teljes hosszúság46 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,3 kg
Maximum terhelés50 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.