Tyúkól 5 tyúknak Cluck Cluck Cottage Green Smoby 4 ajtós feljáróval etetővel és fészek műtojással 128 cm magas

Termék leírása

Gyermekei szeretik az állatokat és szívesen felöltik a kis gazdik szerepét? Lepje meg őket ezzel a pompás Cluck Cluck Cottage Green tyúkóllal a francia Smoby gyártó műhelyéből. Csodálatos kivitelezés és gyerekbarát kialakítás. A termék gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A tyúkólocska 4 nyitható és zárható ajtóval rendelkezik, és elölről, hátulról egyaránt megközelíthető. A tyúkól 5 tyúkocska befogadására alkalmas, ezek számára ülőrúd és tojásrakó fészek áll rendelkezésre. A tágas tyúkólban biztosítottak a megfelelő életkörülmények, beleértve a légcserét is, amelyet a gyerekek a fordítható szeleppel állíthatja. A praktikus lépcsős rámpa lehetővé teszi a tyúkocskák tyúkólba való egyszerű ki és bejárását.

A tyúkól teteje praktikus eresszel és csapadékgyűjtő edénnyel rendelkezik, amely egyúttal etetőként is használható. A gyerekek a tyúkólocska segítségével felölthetik a kis gazdák szerepét, akik gondoskodnak, etetik, itatják a tyúkokat és összeszedik a lerakott tojásokat. Ezzel felépítik a természet iránti pozitív hozzáállást, új készségeket szereznek, fejlesztik logikai gondolkodásukat és finom motorikájukat. Közelebb kerülnek a felnőttek világához, nő felelősségtudatuk és önbizalmuk. A termék mellé tájékoztató füzet és hamis tojás jár.

A tyúkól káros ftalátoktól mentes és 100% újrahasznosítható tartós műanyagból készült. Felülete tapintásra nagyon kellemes, lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot. A tyúkól két lábon áll, ellenálló szerkezete a kellemetlen időjárásban is stabilitást biztosít. A tyúkól karbantartása egyszerű, műanyag felületéről a szennyeződés könnyedén eltávolítható. A zöld, fehér és szürke színek kombinációja első látásra lenyűgözi a gyerekeket, az UV szűrő megvédi a színeket a kifakulástól.

A tyúkól felületét fa és kő dombormintázata valamint tyúkocskák képei díszítik. A nagy műanyag részek és csavarok segítségével gyorsan és egyszerűen összeszerelhető. Szétszedés után nem foglal sok helyet. A tyúkól teljes méretei 159*126*128 cm, magassága 128 cm.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek159*126*128 cm
Termék magassága128 cm
A csomagolás méretei113*36*58 cm
Teljes hosszúság159 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg11 kg
Notechicken house
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4585 Fúrik s kosačkou
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.