Ugráló lovacska Horse Ride on Mondo gumiból barna 18 hó-tól

Termék leírása

Ugráló lovacska Horse Ride On az olasz Mondo vállalat műhelyéből egy igazán kiváló játék gyerekek részére, de főleg kislányoknak 3 éves kortól. Aranyos barna lovacska két gumi fülecskével lett kialakítva, melybe kislánya ugrándozás közben kapaszkodni tud. Lovacska minőségi és tartós gumiból készült, amely a huzamosabb megterheléssel is megbírkózik. Robusztus paci méretei 65*27*50 cm. Gyerekek az ugráló pónin nem csupán szórakozni fognak, de vidáman élvezhetik a mozgás örömét is kis cowboyként.

Ugrálójátékok, vagy kengurulabdák, nagyon szórakoztató és tradicionális gyerekjátékok. Gyerkőc rácsüccsen a ugráló állatkára, megmarkolja a gumi fülecskéket és elrugaszkodik a talajtól, így ülve ugrándozik a gumi állatkán. Ugráló lovacskázni beltéren és kültéren egyaránt nagy móka. A szórakozáson kívül egészséges aerob mozgást is biztosít, ami nagyon jó hatással van a gyerekek egészséges fejlődésére. Biztonságos gyerekjátékról van szó, mely aktívan támogatja a mozgási képességeit a gyerkőcnek.

Az olasz Mondo vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik PVC-ből, megfelelve az EU álltal megszabott szigorú előírásoknak, és számtalan ismert mese, sorozat és filmes motívumokkal díszített licenszelt termék hivatalos készítője nem csupán a gyerek ugrálólabdák kategóriában.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyOlasz gyártmány
Méretek65*27*50 cm
Termék magassága50 cm
A csomagolás méretei19*14*30 cm
Teljes hosszúság65 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.