Ukulele hangszer Cotoons Smoby elektronikus hanggal és fénnyel

Termék leírása

Ukulele Cotoons Smoby hangszer egy modern zenélő játék, mely minden gyerkőc figyelmét elnyeri első pillantásra már 12 hónapos kortól. A gyermek elektronikus ukulele hanggal és fénnyel nagyon szép hármas színkombinációban pompázik - mégpedig zöld, fehér és kék színek kombinálásában. Az ukulelén a Cotoons mesefigurák köszönnek vissza, melyeket gyerekek világszerte kedvelnek és szeretnek. A gyermek ukulele kiváló minőségű és tartós műanyagból készült kisgyermekek kezekhez alakítva.

Gyermek zenei hangszer hangokat bocsát ki a szálak alatt található érzékelőknek köszönhetően. Egyszerű hangokat játszva az ukulele magára hívja a gyerkőcӧk figyelmét, kӧzelebb hozza gyermekeihez a zene világát. A kis zenészt szintén meglepik az érdekes világító effektek, amelyek kellemesebbé teszik a zenei élményét. Ezzel a zenélő játékkal a gyermek megtanulja a hangok memorizálását és fejlődik zenei hallása. Továbbá fejlődik a kis zenészek finom motorikus képességei, koordinációjuk és ritmusérzékük is egyaránt. A gyermek ukulelét megszereti minden kisfiú és kislány első hangzásra. A zenélő játék méretei 34*6*13 cm és 2 db AA / LR6 elemre működik.

A francia Smoby vállalat világelső a legbiztonságosabb gyerekjátékok gyártásában. A Smoby műanyag játékok színei stimulálják és fejlesztik a gyermekek képzelőerejét és fantáziáját, így még a legkisebb gyermekek figyelmét is leköti. Gyerekjátékok gyártási folyamata szigorúan ellenőrzött és a legmagasabb biztonsági kritériumoknak is megfelel. A Smoby márka garantálja a francia minőséget, az eredeti formatervezést és az egyedi termékeket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek34*6*13 cmm
A csomagolás méretei35*7*21 cm
Teljes hosszúság34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 1.5V included
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.