Ülőke a fürdőkádba Béka Cotoons Smoby virággal és tapadókorongokkal zöld

Termék leírása

Gyermek ülőke vízbe Béka stílusban kialakítva virággal és kiegészítőkkel megfelelő minden csöppségnek 6 hónapos kortól. Gyerkőcök fürdés alatt az ülőkében ülnek és szépen játszanak a fürdőkádban. Biztonságban érzik magukat és ugyanakkor számos lehetőségük van, hogy a fürdőzésről elterelődjön figyelmük. Az ülőke zöld színben tündököl, minőségi, tartós és lágy műanyagból készült. Élei lekerekítettek és ergonomikusan alakított, ami garantálja, hogy az ülőkében a kicsik nem sérülnek meg és biztonságban fognak ülni. Úgy lett kialakítva, hogy ne akadályozza a csöppségeket a játék közben. A gyerek ülőke két részből áll - játszóasztalból és fotelból. Az asztalka fürdéshez kagylóval van ez elülső részén díszítve.

Az asztalka egyszerű módon rákattintható a fotelra és a gomb meghúzásával könnyedén le is vehető róla. A játékasztal elvételével csöppsége egyszerű mozdulattal kivehető a fotelből. Ülőke fürdőkádba legkisebbeknek zöld színe első pillantásra elnyeri a kicsik szívét. Az ülőke színei stimuláljak a gyermek fantáziáját, pozitív benyomást keltve a kicsik számára. Az ülőke alsó részén tapadókorongok találhatók, hogy a gyermek ne csússzon ki és az ülőke is stabil maradjon a vízben. Egyszerűen fel lehet lazítani alulról. A Smoby vállalat műhelyéből származó Cotoons gyermekülés hátsó része egy jelet tartalmaz, mely mutatja meddig ajánlott a kádat felengedni vízzel. A fotel terhelhetősége 6 és 13 kg között van.

A játékasztal és az ülőke sok szórakozást és elfoglaltságot kínálnak a csöppségek számára. A nagy sárga virágból víz folyik Wabap békára, mint a zuhanyból a kis medencébe forgó malommal, ebből pedig kifolyik a víz a kádba. Zöld Wabap béka így kellemesen fürdőzik a saját medencéjében. Az ülőke méretei 42*34*25 cm. Ez egy gyönyörű játék minden gyermek részére a kádba, melynek köszönhetően a fürdés még izgalmasabb és szórakoztatóbb lesz. Gyermek Cotoons ülőke a francia Smoby vállalattól származik. Ellenálló műanyagból készült, mely bársonyos a tapintásra. Gyermek Cotoons ülőke egy tökéletes kiegészítő fürdéshez minden kisbaba részére. 

Jellemzői

  • egy fürdő kiegészítő csecsemő részére
  • teherbírása 6 - 13 kg
  • alkalmas 6 hónapos kortól
  • ergonomikusan alakított fotel
  • játszóasztalka malommal, békával, virággal és medencével
  • az elülső része kagylóval díszítet
  • az ajánlott vízmagasság jelzése
  • tapadókorongok
  • tartós, bársonyos lágy műanyagból
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek42*34*25 cm
Termék magassága25 cm
A csomagolás méretei52*19*36 cm
Teljes hosszúság42 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,6 kg
Maximum terhelés6 - 13 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.