Ülőke vízbe Cotoons Béka Smoby

virággal rózsaszín 6 hó-tól

Doprava zdarma
Gyártó: Smoby Kategória: Fürdőjátékok Termék kódja: SM110605
13 960 Ft
8 450 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Gyerek Cotoons ülőke vízbe egy gyönyörű kiegészítő fürdéshez legkisebb gyerkőcöknek. Megfelelő kislányoknak 6 hónapos kortól. Gyerekek úgy ülnek az ülőkében, mint a kisszékben és fürdés közben jól szórakoznak. Az ülőkében teljes biztonságban érzik magukat és vidám játékokkal az ülőkén mókásan eljátszanak. Ülőke gyerekeknek minőségi és lágy műanyagból készült. Élei lekerekítettek és ergonomikusan kialakított. Csöppségek köszönhetően a lekerekített éleknek nem sérülhetnek meg és teljes kényelemben élvezhetik a fürdővizet. Az ülőke úgy lett kialakítva, hogy ne akadályozza a gyerkőcöt a játékban. Fotel legkisebbeknek a kádba két részből áll - asztalból játékokkal és fotelból. Játszóasztal vízbe kagylóval van díszítve.

Az asztal egyszerű módon rákattintható a fotelra és a zöld béka feje meghúzásával a gomb megenged, így pedig le is vehető. Játszóasztal levételével a csemetéjét könnyen ki tudja venni a fotelből. Vízbe való ülőke sötét és világos rózsaszín színben pompázik, mely ideális minden kislány részére. Színek serkentik a gyerek fantáziáját, pozitívan hatnak a kisbabákra. Az alsó részén tapadókorongok találhatóak, az ülőke ez álltal stabilan tart. Az ülőke hátsó részén található jelzés jelzi, hogy meddig ajánlott a kádat felengedi vízzel. Terhelhetősége az ülőkének 6-tól 13 kg-ig.

Játszóasztal, mely a kedves ülőke tartozéka, sokféle elfoglaltságot nyújt a csöppségeknek. A nagy virágból víz folyik, mint a zuhanyból a kis medencébe forgó malommal, ebből pedig kifolyik a víz a kádba. Zöld Wabap béka kellemesen fürdőzik a saját kék medencéjében. Ez egy gyönyörű játék csöppségeknek a kádba, melynek köszönhetően a fürdés még izgalmasabb és szórakoztatóbb lesz. Gyermek Cotoons ülőke a francia Smoby vállalattól származik. Ellenálló műanyagból készült, mely bársonyos a tapintásra. Gyermek Cotoons ülőke egy tökéletes kegészítő fürdéshez minden kisbaba részére.

Jellemzői

 • kiegészítő fürdéshez kisbabáknak
 • teherbírása 6-13 kg
 • 6 hónapos kortól
 • ergonomikusan kialakított
 • játszóasztal malommal, békával, virággal és medencével
 • játszóasztal kagylóval díszítve
 • jelzés ajánlott vízfelengedéshez 
 • világos és sötét rózsaszín színárnyalatok
 • tapadókorongok a stabilitásért
 • ellenálló, bársonyos lágy műanyagból
 • minőségi francia termék
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek42*34*25 cm
A csomagolás méretei52*18*35 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,54 kg
Maximum terhelés6 - 13 kg
Színrózsaszín

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...