Ülőke a fürdőkádba Baby Bath Time Little Smoby tapadókorongokkal és vízi játékokkal 6 hó-tól

Termék leírása

Gyermek ülőke vízbe Baby Bath Time Little a francia Smoby vállalat műhelyéből kiváló kiegészítő fürdetéshez gyerekek részére már 6 hónapos kortól. Gyerkőcök fürdés alatt az ülőkében ülnek és szépen játszanak a fürdőkádban játékaikkal. Biztonságban érzik magukat és ugyanakkor számos lehetőségük van, hogy a fürdőzésről elterelődjön figyelmük. Az ülőke minőségi, tartós és lágy műanyagból készült. Élei lekerekítettek és ergonomikusan alakított, ami garantálja, hogy az ülőkében a kicsik nem sérülnek meg és biztonságban fognak ülni. Úgy lett kialakítva, hogy ne akadályozza a csöppségeket a játék közben. A gyerek ülőke két részből áll - játszóasztalból és fotelból. Ülőrész 6-13 kg súllyal rendelkező gyerkőcnek ajánlott. 

Az asztalka egyszerű módon rákattintható a fotelra és a gomb meghúzásával könnyedén le is vehető róla. A játékasztal elvételével csöppsége egyszerű mozdulattal kivehető a fotelből. Ülőke fürdőkádba legkisebbeknek pasztell kék színvilágban és francia dizájnban az első pillantásra elnyeri a kicsik szívét. Az ülőke színei stimuláljak a gyermek fantáziáját, pozitív benyomást keltve a kicsik számára. Az ülőke alsó részén tapadókorongok találhatók, hogy a gyermek ne csússzon ki és az ülőke is stabil maradjon a vízben. Egyszerűen fel lehet lazítani alulról. A Smoby vállalat műhelyéből származó gyermekülés hátsó része egy jelet tartalmaz, mely mutatja meddig ajánlott a kádat felengedni vízzel. 

A játékasztal és az ülőke sok szórakozást és elfoglaltságot kínálnak a csöppségek számára. A nagy virágból víz folyik, mint a zuhanyból a kis medencébe forgó malommal, ebből pedig kifolyik a víz a kádba. Kék bálna így kellemesen fürdőzik a saját medencéjében. Ez egy gyönyörű játék minden gyermek részére a kádba, melynek köszönhetően a fürdés még izgalmasabb és szórakoztatóbb lesz. Gyermek ülőke a francia Smoby vállalattól származik. Ellenálló műanyagból készült, mely bársonyos a tapintásra. Gyermek ülőke egy tökéletes kiegészítő fürdéshez minden kisbaba részére. Az ülőke méretei 42*34*25 cm.

Jellemzői

  • egy fürdő kiegészítő csecsemő részére
  • teherbírása 6 - 13 kg
  • ergonomikusan alakított fotel
  • 2 fő részből áll: fotelből és játszósztalból
  • játszóasztalka malommal, bálnával, virággal és medencével
  • tapadókorongok
  • tartós, bársonyos lágy műanyagból
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek42*34*25 cm
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.