Ülőke vízbe Cotoons Béka Smoby Virággal türkíz 6 hó-tól

Termék leírása

Gyerek Cotoons ülőke vízbe egy gyönyörű kiegészítő fürdéshez legkisebb gyerkőcöknek. Megfelelő kisfiúknak 6 hónapos kortól. Gyerekek úgy ülnek az ülőkében, mint a kisszékben és fürdés közben jól szórakoznak. Az ülőkében teljes biztonságban érzik magukat és vidám játékokkal az ülőkén mókásan eljátszanak. Ülőke gyerekeknek minőségi és lágy műanyagból készült. Élei lekerekítettek és ergonomikusan kialakított. Csöppségek köszönhetően a lekerekített éleknek nem sérülhetnek meg és teljes kényelemben élvezhetik a fürdővizet. Az ülőke úgy lett kialakítva, hogy ne akadályozza a gyerkőcöt a játékban. Fotel legkisebbeknek a kádba két részből áll - asztalból játékokkal és fotelból. Játszóasztal vízbe kagylóval van díszítve.

Az asztal egyszerű módon rákattintható a fotelra és a zöld béka feje meghúzásával a gomb megenged, így pedig le is vehető. Játszóasztal levételével a csemetéjét könnyen ki tudja venni a fotelből. Vízbe való ülőke türkíz színben pompázik, mely ideális minden kisfiú részére. Színek serkentik a gyerek fantáziáját, pozitívan hatnak a kisbabákra. Az alsó részén tapadókorongok találhatóak, az ülőke ez álltal stabilan tart. Az ülőke hátsó részén található jelzés jelzi, hogy meddig ajánlott a kádat felengedi vízzel. Terhelhetősége az ülőkének 6-tól 13 kg-ig.

Játszóasztal, mely a kedves ülőke tartozéka, sokféle elfoglaltságot nyújt a csöppségeknek. A nagy virágból víz folyik, mint a zuhanyból a kis medencébe forgó malommal, ebből pedig kifolyik a víz a kádba. Zöld Wabap béka kellemesen fürdőzik a saját kék medencéjében. Ez egy gyönyörű játék csöppségeknek a kádba, melynek köszönhetően a fürdés még izgalmasabb és szórakoztatóbb lesz. Gyermek Cotoons ülőke a francia Smoby vállalattól származik. Ellenálló műanyagból készült, mely bársonyos a tapintásra. Gyermek Cotoons ülőke egy tökéletes kegészítő fürdéshez minden kisbaba részére.

Jellemzői

  • kiegészítő fürdéshez kisbabáknak
  • teherbírása 6-13 kg
  • ergonomikusan kialakított
  • 2 fő rész: fotel és játszóasztal
  • játszóasztal malommal, békával, virággal és medencével
  • türkíz színárnyalatok
  • tapadókorongok a stabilitásért
  • főleg kisfiúknak ajánlott
  • ellenálló, bársonyos lágy műanyagból
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek42*34*25 cm
A csomagolás méretei52*18*35 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,54 kg
Maximum terhelés6 - 13 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.