UNICE Labda Tom és Jerry 15 cm

Termék leírása

Ez a spanyol UNICE gyártótól származó Tom & Jerry gumilabda 15 cm-es átmérőjevel a kisméretű gyerek labdák közé tartozik. A közkedvelt Tom & Jerry meséből származó vidám színes motívuma főleg kisgyermekeknek tetszik, akik számára a labda nagysága is tökéletes, mivel egy nagyobb labda már túl nagy lenne nekik.

Ez a gyerek labda méretének köszönhetően ideális vízi bolondozásokhoz és nyári fizikai aktivitásokhoz. Végülis akárhol lehet vele játszani- kültérben, beltérben, vízben, tengerben, barátokkal vagy szülőkkel, csak fantázián és játszani akaráson múlik. Ez a gyerek labda tökéletes kedves ajándéknak is, mellyel örömet szerez és szórakozást biztosít gyermekének.

Egy labdajáték aktívan kiűzi gyermeke életéből az unalmat, javítsa a motorikát és fejleszti a csapatmunkát. A spanyol UNICE társaság többfajta gyerekjáték gyártására specializálódott, hírnevét jó minőségű magasfényű labdáinak köszönheti. A gyerek labdák kategóriában a világ vezető gyártók közé tartozik, naponta 150.000 labdát gyárt le.

 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Méretek150 mm
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...