Utánfutó minden bébitaxihoz Power Worker Maxi Trailer BIG mozgatható platóval teherbírása 25 kg

Termék leírása

Utánfutó Maxi Trailer a német BIG vállalat műhelyéből örömet szerez minden gyerkőcnek már 3 éves kortól. Stílusos utánfutó sárga színben a Power Worker bébitaxihoz ajánlott. Erős munkás utánfutó 4 minőségi keréken gurul, minden terepen megállja a helyét. A munkások szerepébe bújva a kicsik szívesen dolgoznak a mozgatható platós utánfutóval, melynek teherbírása 25 kg. Játszadozás közben valósághű élményekkel gazdagodnak a kicsik, éveken keresztül szívesen fognak az utánfutóval játszani. 

Milyen bébitaxikhoz csatlakoztatható az utánfutó?

Köszönhetően a robosztus és tartós utánfutónak a homok és a kedvenc játékok szállítása mostantól egyszerű lesz a csöppségek számára. Méretei 50*23*27 cm, csupán 1,8 kg a súlya. A csomag részét képezi csatlakoztató is, így az utánfutó nagyon könnyen a Power Worker bébitaxikhoz kapcsolható. Az utánfutó egy reteszelőcsap segítségével van a bébitaxihoz rögzítve. Felületét UV szűrő védi, így hosszú idő után is megőrzi szép külcsínjét. A kocsi minden éle lekerekített, ami minimálisra csökkenti a sérülésveszélyt, nagyon stabil és biztonságos.

A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. A terméket a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A német Big márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG  márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek50*23*27 cm
A csomagolás méretei50*23*24 cm
Teljes hosszúság50 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,8 kg
Maximum terhelésmax. 25 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.