Utánfutó ovális minden BIG Anthrazit New&Classic&Neo&Next-Scooter bébitaxihoz szürke 12 hó-tól

Termék leírása

Minőségi utánfutó a német BIG vállalat műhelyéből örömet szerez minden gyerkőcnek már 12 hónapos kortól. Az ovális utánfutó minden New, Classic, Neo, Next és Scooter bébitaxikkal kompatibilis. Nagyon szép szürke szinben pompázik, igy kisfiúk és kislányok figyelmét egyaránt felkelti. Extra széles kerekei halk haladást biztositanak. A tartós gumiabroncsok felületét BIG márkafelirat díszíti, melyek teljes összhangban vannak az utánfutóval.

A robosztus és tartós szerkezete 25 kg teherbirással rendelkezik, igy a gyerkőcök könnyedén haza tudják benne szállitani a bevásárlást, de nagyszerű segitség lesz a homok vagy a kedvenc játékok szállitására is. A pótkocsi a bébitaxihoz biztonsági kapcsolóval rögzíthető. Méretei 50*29*24 cm, miközben a hossza 49 cm. Felületét UV szűrő védi a fakulás ellen, hogy éveken keresztül is megtartsa szépséges szinkivitelezését. Az utánfutó élei lekerekitettek, hogy sérülésmentesen follyon a játszadozás. Az utánfutó nagyon stabil és biztonságos. 

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek49*21*29 cm
Termék magassága21 cm
Teljes hosszúság49 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,9 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.