Ovális utánfutó minden BIG New&Classic&Neo&Next&Scooter bébitaxihoz 12 hó-tól piros

Termék leírása

Ovális utánfutó BIG Bobby Trailer kompatibilis minden BIG Bobby Cars - New, Classic, Neo, Next és Scooter bébitaxival. A piros lekerekített pótkocsi 12 hónapos kortól ajánlott. Méretei 49*29*21 cm, teherbírása 25 kg. Köszönhetően a robosztus konstrukciónak és terhelhetőségnek, a gyerkőc segíthet a szülőnek a bevásárlást szállítani, vagy akár játékokat illetve homokot is. Az ovális pótkocsit fel lehet függőlegesen állítani, így kiszórható belle a szállítmány. A pótkocsi a bébitaxihoz biztonsági kapcsolóval rögzíthető. A puha kerekek biztosítják a halk és kényelmes haladást. 

Élénk piros színe a pótkocsinak UV szűrővel van ellátva, hogy hosszabb idő után is megvédje a pótkocsi színét a káros sugarakkal szemben. Felhasznált anyagok egészségre nem károsak, újrahasznosíthatóak. Az újszerű gyártási technológia garantálja a Bobby Trailer magas tartósságát, így biztonságos játékot nyújt a gyerekeknek. A pótkocsi minden éle lekerekített, amely csökkenti a lehetséges sérülések esélyét. A pótkocsi színe semleges, alkalmas kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. 

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek49*21*29 cm
Termék magassága21 cm
Teljes hosszúság49 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,9 kg
Tömeg L3 l
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.