Ovális utánfutó minden BIG New&Classic&Neo&Next bébitaxikhoz cserélhető türkíz és rózsaszín felnik 12 hó-tól

Termék leírása

Lepje meg gyerkőcét a német BIG vállalat legújabb utánfutójával. Modern ovális utánfutó megfelelő választás New, Classic, Neo és Next bébitaxikhoz. Fiúkat és lányokat egyaránt lenyűgözi már 12 hónapos kortól csodaszép antracit színkivitelezése. 3-rétegű gumikerekek halk és kényelmes haladást biztosítanak. A kerekek felületét a BIG márkajel díszíti. Maximálisan tartósak és harmóniában állnak a járgány dizájnjával. Szükség esetén a felni rózsaszín vagy türkizkékre cserélhető. A külcsín változtatásának lehetősége hozzájárul a gyermek személyiségének és egyéniségének fejlesztéséhez.

Köszönhetően robosztus és tartós szerkezetének teherbírása 25 kg, igy nem lesz gond, ha segíteni kell a szülőnek a bevásárlást haza vinni, vagy a homokot, esetleg a kedvenc játékokat magukkal szeretnék a kicsik vinni, bármerre is indulnak útnak. Az ovális pótkocsit fel lehet függőlegesen állítani, így kiszórható belle a szállítmány. Utánfutó rögzítő csatlakoztató segítségével erősíthető a bébitaxihoz. Méretei a utánfutónak 49*21*29 cm, miközben a hossza 49 cm. Felületét UV szűrő védi a fakulástól, így hosszú idő után is megtartja szépséges színkivitelezését. Az utánfutó élei lekerekítettek, nem kell aggódni a lehetséges sérülések miatt, teljesen biztonságos.

A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek49*21*29 cm
Termék magassága21 cm
Teljes hosszúság49 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,9 kg
Színezüst szín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.