Pótkocsi kutyusnak bébitaxihoz BIG Bobby Car New&Classic&Neo&Next&Scooter 12 hó-tól

Termék leírása

Pótkocsi kutyusnak egy kiváló kiegészítő a BIG bébitaxikhoz a Classic, New, Scooter, Neo és Next kollekcióból. A pótkocsi elegendő helyet biztosít a csöppségek kedvenc játékaik szállítására. Az integrált állványnak köszönhetően a pótkocsi stabil. Teherbírása 25 kg és egyszerű módon rácsatolható bármelyik BIG bébitaxira csatlakoztató segítségével. Nagy előnye a játéknak, hogy felső része levehető, így a pótkocsi gyorsan átalakul klasszikus utánfutóvá. Tető nélkül nagyobb méretű játékokat is tud majd utaztatni gyerkőce. A játék pótkocsi 12 hónapos kortól ajánlott és méretei 59*37*36 cm.

Játék pótkocsi csodaszép piros-fehér színkombinációban pompázik és cica és kutyus ábrák teszik egyedivé külcsínét. Természetesen nem hiányozhat ablak sem a pótkocsiról kedvenc állatok szállítása érdekében, mint a valódi pótkocsin. Utánfutó robosztus szerkezettel lett megalkotva tartós műanyagból. Puha kerekek garantálják a halk és kényelmes haladást. Játék pótkocsi felülete UV szűrővel lett kezelve, így hosszú éveken keresztül megtartja élénkségét. A BIG márka 3 éves garanciát vállal termékeire, ami bizonyítja termékei kiváló minőségét.

A pótkocsit bébitaxihoz a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságos termékre, hogy sose kelljen aggódnia csemetéi épsége miatt szórakozás közben.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek60*30*34 cm
Termék magassága34 cm
A csomagolás méretei59*37*36 cm
Teljes hosszúság60 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2 kg
Színbiela,červená
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.