Utazási szett Monster Tail Rainbow Loom 8 évtől

Termék leírása

Rainbow Loom Monster Tail egy eredeti és kreatív ajándék, mely fejleszti gyermekei fantáziáját és kreativitását. Utazási szett Monster Tail kreatív játék, mely lehetővé teszi gyönyörű és színes karkötők, gyűrűk, nyakláncok és különféle medálok készítését. Megvalósítás csak gyermeke kreativitásán és fantáziáján múlik. A kreativ szett színes karkötők készítésére 8 éves kortól ajánlott, de tudnak vele dolgozni már 5 éves gyerekek is. 

Utazási szett Rainbow Loom Monster Tail minden elemet tartalmaz, melyre szüksége lehet gyermekének karkötők készítéséhez. A szett tartalmaz egy állványt, mini állványt, műanyag hurkolótűt a szövőgumik fonásához, 600 darab színes gumit szilikon karkötők készítéséhez és 24 darab "C" alakú végződést, melyekkel a karkötőket összeköti.

Készlet szilikon karkötők készítésére játék és móka egyben, mely fejleszti a gyerek finom motoros képességeit, serkenti kreativitását és fantáziáját. Készítésük egyszerű és gyermekei színes ékszereket tudnak létrehozni saját izlésük alapján. Szilikon gumik magas minőségűek, nem tartalmaz ólomot és teljesen biztonságosak a gyerekek részére.

Magnetky Doprava
Technikai paraméterek
Kor8 éves kortól
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha