Utazópárna Zebra My Head Support Cushion Home Kaloo gyerekeknek 6 hó-tól

Termék leírása

Utazópárna Zebra My Head Support a francia Kaloo vállalat népszerű Travel kollekciójából egy igazán kiváló kiegészítő utazásokhoz gyerekek részére már 6 hónapos kortól. Stílusos párna zebra motívummal gondoskodik kisfiúk és kislányok maximális kényelméről az utazások során. A különleges és egyedi párna jól alátámasztja a fejet, tehermentesíti a nyaki izmokat, stabilizálja a hátgerincet, gyermeke hoszabb utazások során is komfortosan tud majd pihenni. Időtlen utazópárna minőségi mikroszálas plüssből készült, pihe-puha a tapintásra. 

Az állatkás motívum nagyon jó hatással van az elképzelőerő és fantázia fejlődésére, felvidítja és megnyugtatja a kicsiket. Csúcsszuper fekete-fehér párna időtlen kialakítása minden gyerkőcöt elvarázsol, de szülők is értékelni fogják a párna praktikus kihasználhatóságát. Méretei a nyakipárnának 22*24 cm. Többfunkciós termékről van szó - nem csupán utazások során lesz hasznára, de odahaza is egyaránt. Teljesen biztonságos a kicsik számár, megfelel a legmagasabb biztonsági és minőségi szabványoknak. Tisztítása egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott fehérítő és lágyító hozzáadása nélkül, hogy színét és minőségét megőrizze. A hozzátartozó saját zsák megvédi a szennyeződésektől és egyben könnyen is hordozható benne. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek22*24 cm / 20*22 cm
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.