Üzlet City Shop Smoby hanggal, fénnyel, bevásárlókocsival és 41 kiegészítővel

Termék leírása

A Smoby City Shop gyerek kӧzért bevásárlókocsival egy modern és részletekig kidolgozott játék a boltos szerepjátékokat kedvelő gyerekeknek. A termék használata fiúknak, lányoknak 3 éves kortól ajánlott. A kisbolt gyerekeknek bevásárlókocsival modern dizájnnal rendelkezik, formája lekerekített, ezzel garantálva a vele való biztonságos játékot. A csodálatos piros, fehér és zӧld színárnyalatoknak kӧszӧnhetően a szett tӧkéletes kiegészítőjévé válhat minden gyerekszobának. Az üzletkӧzpont domináló részét a 6 polcos állványos polc szerkezet alkotja, melyre külӧnbӧző áru mint például a narancs, kӧrte, kávé, saláta uborka vagy sárgarépa rakható.

A kis üzlet együttesen 41 kiegészítőt tartalmaz. Az oldalán lévő lekerekített polcokra a kis árus például háztartási vegyiárut helyezhet el. A pult egy kis retesszel rendelkezik, mely nyitva vagy csukva lehet jelezve, hogy a pénztár épp nyitva vagy csukva van. Fent helyezkedik el maga a pénztárgép, mely elemekkel műkӧdik. A kassza és a vonalkód leolvasó szkenner a részét képezik. A szkennelés során a pénztárgép csipogó hangot ad ki és pirosan világít, akár csak egy valódi pénztárgépnél. A hang- és fényeffektek még élethűbbé és elvezetesebbé varázsolják a játékot. A pénztárgép kulcsal zárható, benne pénzérmék és papír bankjegyek sorakoznak. A gyermekek a pénzel való játék során elsajátítják a számtan alapjait és tӧkéletesítik pénzügyi műveltségüket, amit a késӧbbiek során a reális életben is hasznosítanak. Ezenkívül megismerkednek a külӧnbӧző áruval, megtanulják a zӧldségek megnevezését.

A pénztárgép mikrofonja igen hasznosnak minősül, ha éppen a munkatárs vagy a vásárló figyelmét szeretné a kis árus felhívni. Az üzletben természetesen nem hiányozhat a bevásárlókocsi sem, mely egy valódi bevásárlókocsira hasonlít. Négy kerekének kӧszӧnhetően nagyon egyszerű a vele való manőverezés. Érmés rendszerrel van felszerelve, akár az igazi bevásárlókocsik. A játékkal egyszerre tӧbb gyermek is eljátszik, amíg az egyik a vásárló, a másik az eladó szerepét tӧlti be, mindekӧzben fejlődik a gyerkőcӧk szociális érzékenysége. A City Shop gyerek üzlet és bevásárlókocsi egy gyӧnyӧrű játék a francia Smoby gyártó műhelyéből, aki sok éves hagyománnyal rendelkezik és garantálja a legmagasabb szintű európai minőséget. A játék méretei  60*33*86 cm. Ha minőségi és biztonságos játékot keres, válassza a Smoby márkát.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*33*86 cm
Termék magassága86 cm
Munkafelület magassága46 cm
A csomagolás méretei50*24*69 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,01 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.