Vasalódeszka vasalóval Clean Home Écoiffier 2 kiegészítővel kékes-zöld 12 hó-tól

Termék leírása

Gyermekét vasalódeszkával és vasalóval szeretné meglepni? Kedvezményes szett gyerek vasalódeszka vasalóval Clean Home Écoiffier 2 darab kiegészítővel egy csodaszép játék, mely minden kis háztartási segéd  szívét első pillantásra megdobogtatja 12 hónapos kortól. A gyereknek való háztartási szett kékes-zöld színkombinációban pompázik, a játékok nagyon szép benyomást keltenek együtt köszönhetően a francia dizájnnak. A vasalódeszka összecsukható, nem foglal nagy helyet. Gyerkőcök nagy örömmel veszik birtokba a vasalódeszkát vasalóval, melyekkel biztonságosan tudják utánozni a szülőket munka közben. 

Vasalódeszka és vasaló minőségi és tartós műanyagból készült. Vasalónak a vasalódeszkán megvan a saját helye. Miközben a gyerkőcök önfeledten játszadoznak ezzel a pöpec játékszettel, fejlődik finom motorikájuk és mozgási képességük. A játékok több gyerkőc közös játékára is alkalmasak, így a fontos háztartási teendők közben fejlődik kommunikációs képességük, fantáziájuk és elképzelőerejük is egyaránt. A vasalódeszkával és vasalóval való játék közben közelebb kerülnek gyermekei a felnőttek világához. A vasalódeszka méretei 54*21*53 cm. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, ezért is a játékok ettől a gyártótól megfelelőek legkisebbeknek is. Écoiffier vállalat termékeire csúcsminőség és egyedi francia dizájn jellemző.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*21*53 cm
Termék magassága53 cm
A csomagolás méretei66*60*56 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,05 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.