Közért vegyesáruval Maxi Market Smoby elektronikus pénztárgéppel és szkennerrel hűtővel és 50 kiegészitővel

Termék leírása

Maxi Market vegyesáru kӧzért a francia Smoby vállalat műhelyéből minden kis boltos álma már 3 éves kortól. A kisbolt csodálatos piros, fehér, szürke, zöld és kék színekben pompázik, mely minden gyerekszobát még menőbbé varázsol. Megtalálható a vegyesáru közértben a beépítétt pénztárgép számológéppel, mérleg, fizető terminál, kártyaleolvasó és elektronikus szkenner, mely hanggal és fénnyel szórakoztatja majd a kicsiket. Kisbolt valósághű másolata egy valódi közértnek rengeteg élelmiszerrel, mégpedig különféle dobozok, pékáru, kalácsok, gyümölcsök és zöldségek lesznek a kínálatban. A kisbolt rengeteg tárolóhellyel lett kialakítva, és még pöpec hűtőszekrény is található a pult külső részén a romlandó árunak.

A vásárolt áru értékét a kis árus egy valódi számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán. A kisboltban kártyás fizetés is lehetséges. A kasszapulton lévő nyitható kassza fiókban szépen egy helyen a pénzérmék és a bankjegyek vannak elrendezve. Bolt szerepét felöltve a gyerekek megismerkednek a számolás művészetével, megértik, hogy a pénznek milyen nagy értéke is van. Az árut a gyerkőcӧk egy érmés rendszerrel felszerelt kerekes bevásárlókocsiba rakhatják. Együttesen a csomagolás 50 db kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egyetlen rendes üzletből sem, például  tészták, tej, gabonapehely, kalácsok, gyümölcsök, zöldségek, pékáru, joghurtok, üditők, papirpénz és pénzérmék, igy valósághű érzete lesz a gyerkőcnek a játszadozás során. Az óra mellett a nyitva és zárva felirat kapott helyett (angol és francia nyelveken), amelyet a gyerkőc a nyitvatartás szerint tud változtatni. 

A közért teljes magassága 90 cm, méretei 83*60*90 cm. Az elektronikus modul 1x LR54 /csomag részét képezi/ és 2x LR03/AAA/ nem képezik a csomag részét/ elemekre működik. Egyszerre több gyerkőc is eltud játszani a menő boltocskával, egyik gyerkőc lehet elárusító a másik akár a vásárló. Az apró tartozékokkal való játék tӧkéletesíti a gyerekek finom motorikáját és mozgás készségeit. A játéktárgyak használatával kӧzelebb kerülnek a felnőttek világához és játék közben szocializálódnak, illetve fejlődik kommunikációs és nyelvi képességük. A játék ideális minden gyerkőc számára, aki szívesen ölti fel a felnőtt szerepét. Már a legkisebb gyermekekben szükséges felébreszteni a szerepjátékok iránti érdeklődést, hiszen általuk nő a kicsik felelősségtudata, fejlődik alkotóképessége, kreativitása, fantáziája. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a játékok készülnek tartós, ellenálló és egyaránt selymes és bársonyos tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyerkőcei mindig biztonságosan játszhassanak. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Gyermek kezébe csúcsszuper termék kerül francia minőségben és modern dizájnban. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek83*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*24*70 cm
Teljes hosszúság83 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,2 kg
Note1 x LR54 (included) + 2 x LR03/AAA (not included)
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.